Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019
Ο αγώνας σκυταλοδρομίας «ΛΗΜΝΙΑΚΗ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΖΩΗΣ», διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία Εκτύπωση29.11.2013

Ο Οργανισμός Εκπαίδευσης, δια βίου Μάθησης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου, το τμήμα Στίβου της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου, ο Σύλλογος Αιμοδοτών Λήμνου, διοργάνωσαν με την φιλική συμμετοχή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Λέσβου, αγώνα σκυταλοδρομίας με την ονομασία «ΛΗΜΝΙΑΚΗ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΖΩΗΣ» και χαρακτηριστικό τίτλο «ΤΡΕΧΟΥΜ’ ΠΑΙΔΕΛΙΑΜ’ ΤΡΕΧΟΥΜ’».

Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 24 Νοεμβρίου με πολύ μεγάλη επιτυχία παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, με αφετηρία και τερματισμό στο Δημοτικό Στάδιο Μυρίνας. Συνολικά συμμετείχαν 10 αθλητές του τμήματος στίβου των ΑΜΕΑ και 20 ομάδες των 5 ατόμων. Παράλληλα κατά την διάρκεια του αγώνα, 60 μικρά παιδιά πήραν μέρος σε παιδικά παιχνίδια που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», από το τμήμα στίβου της ΑΕΛ και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού της Λήμνου.

Οι διοργανωτές συγχαίρουν τους συμμετέχοντες, ευχαριστούν τους γιατρούς, την 88 ΣΔΙ, την Αστυνομία Λήμνου, τα Μ.Μ.Ε. για την δημοσιοποίηση της διοργάνωσης και όλους τους εθελοντές που με την πολύτιμη βοήθεια τους και την υλικοτεχνική υποδομή που προσέφεραν, συνέβαλαν τα  μέγιστα στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Αγώνα. Ευχαριστούν επίσης όσους παρευρέθησαν στο Δημοτικό Στάδιο και τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση.

Κατάταξη


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png