Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019
Δελτίο Τύπου Ο.Ε.Π.Α. Δήμου Λήμνου - Αγώνας σκυταλοδρομίας «ΛΗΜΝΙΑΚΗ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΖΩΗΣ» Εκτύπωση

15.11.2013

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού» του Δήμου Λήμνου, σε συνεργασία με το τμήμα Στίβου της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου, τον Σύλλογο Αιμοδοτών Λήμνου, τη φιλική συμμετοχή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Λέσβου, προκηρύσσουν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 10:30 στο Δημοτικό Στάδιο Μυρίνας, Αγώνα σκυταλοδρομίας πέντε ηλικιών, με την ονομασία «ΛΗΜΝΙΑΚΗ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΖΩΗΣ» και χαρακτηριστικό τίτλο «ΤΡΕΧΟΥΜ’ ΠΑΙΔΕΛΙΑΜ’ ΤΡΕΧΟΥΜ’».skutalodromia_15.11.2013.jpg
Καλούμε όλους τους κατοίκους του νησιού, ανεξαρτήτου φύλου και με ηλικίες από 8 εως 100 ετών να δημιουργήσουν ομάδες πέντε ατόμων και να πάρουν μέρος σ’ αυτή τη γιορτή. Η εκδήλωση αυτή έχει κοινωνικό χαρακτήρα όπως επίσης και η αιμοδοσία  που θα διεξαχθεί τις προηγούμενες μέρες.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα διεξαχθούν παιδικά παιχνίδια που θα διοργανώσουν το τμήμα Στίβου της ΑΕΛ σε συνεργασία με το Σώμα Ελλήνων οδηγών. Σε αυτά θα συμμετέχουν το τμήμα ΑΜΕΑ της ΑΕΛ και παιδιά ηλικίας 5 έως 8 χρονών.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.limnos.gov.gr, στο τηλ. 2254350010 και στο FB: Στιβος Α.Ε.Λημνου.
Οι δηλώσεις συμμετοχής και οι εγγραφές θα γίνονται από τη Δευτέρα 18/11 έως την Παρασκευή 22/11 και ώρες 10:30 π.μ έως 12:30 στο ισόγειο του Δημαρχείου και την ημέρα του Αγώνα από τις 9:30 μέχρι τις 10:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας.

Προκήρυξη

Δήλωση συμμετοχής

ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png