Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019
Συναντήσεις Δημάρχου Λήμνου στο Μούδρο Εκτύπωση


11.04.2013

Το απόγευμα της Τετάρτης 10 Απριλίου 2013, πραγματοποιήθηκε στο Μούδρο συνάντηση εργασίας με θέμα την Aegean Regatta 2013, η οποία θα έχει ως πρώτο προορισμό το Μούδρο της Λήμνου. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν  ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Σπιλάνης, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Αδαμίδης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ευστράτιος Κουκούμης και Παναγιώτης Τσανταρλιώτης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μούδρου κ. Χρυσόστομος Μυρτζανής, μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

aegean_reggata_2013_2.jpgΚατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στο λιμάνι του Μούδρου, ώστε να έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό ιστιοπλοϊκών, αλλά και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε το γεγονός αυτό να συμβάλλει τα μέγιστα στη προβολή του τόπου μας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Μούδρου. proed.dh.enot.moud._10.04.2013_2.jpgΚατά την συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κάθε τοπική κοινότητα, αλλά και οι λύσεις που μπορούν να δοθούν, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν για τα έργα που ξεκινούν στην περιοχή.


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png