20 Ιουλίου 2019
Συνάντηση Δημάρχου Λήμνου με τον κ.Μάλλιαρη και το Προεδρείο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου Εκτύπωση


13.02.2013

Την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013, ο Δήμαρχος Λήμνου, κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, συναντήθηκε με το Προεδρείο του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου και τον κ. Νίκο Μάλλιαρη, ιδρυτικό μέλος synnt_dhmar._syn.eras.pod.1.jpgκαι πρώην Γ.Γ. του ΠΣΑΠ, μέλος της F.C. Μπαρτσελόνα και συνιδρυτή του ποδοσφαιρικού σωματείου "Αστέρας 2004" της Καισαριανής, παρουσία του Προέδρου του Οργανισμού Εκπαίδευσης δια βίου μάθησης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Λήμνου κ. Σωτήρη Κωνσταντάρα.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά θέματα αθλητικής υποδομής καθώς και θέματα που αφορούν την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και τις συνθήκες διεξαγωγής του τοπικού πρωταθλήματος.

Ο Δήμαρχος Λήμνου αφού συνεχάρη τα μέλη του συνδέσμου για την πρωτοβουλία τους, παρουσίασε τον σχεδιασμό για τη συντήρηση, βελτίωση και αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της Λήμνου.

Τέλος συμφωνήθηκε να αναληφθούν από κοινού ενέργειες για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού αθλητισμού στη Λήμνο, την προσέλκυση νέων παιδιών, αλλά και την συνεργασία σε θέματα πολιτισμού, προστασίας του περιβάλλοντος και δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, ιδίως στο χώρο της νεολαίας.


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png