Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019
Σχετικά με τις αναφορές του βουλευτή Ν. Σηφουνάκη για τον Δήμαρχο Λήμνου Εκτύπωση07.02.2013

Στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, εκφράζοντας την ομόθυμη και ομόφωνη θέση του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οργανωτικής Επιτροπής Φορέων της Λήμνου επεσήμανε την απουσία των Κυβερνητικών Βουλευτών από κρίσιμες για το νησί διαδικασίες, όπως η συζήτηση της τροπολογίας για την μη κατάργηση της Δ.Ο.Υ. στη Βουλή.

Το πραγματικό αυτό γεγονός προκάλεσε αδικαιολόγητο εκνευρισμό και οδήγησε τον Βουλευτή κ. Ν. Σηφουνάκη σε προσωπική επίθεση εναντίον του Δημάρχου με επίκληση του δημιουργικού του παρελθόντος, το οποίο ασφαλώς κανείς δεν έχει διάθεση να μηδενίσει. Αυτό όμως δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για ολιγωρίες ή παραλήψεις του σήμερα ειδικά σε θέματα που αφορούν την ίδια την επιβίωση του νησιού.

Σε σχέση με τις προσωπικές αναφορές ο Δήμαρχος Λήμνου δήλωσε «Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν γιατί από τα 17 μου χρόνια εργαζόμουν συνεχώς για να ζήσω τον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Η αγάπη για τη Λήμνο και η διάθεση προσφοράς αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για την ενασχόληση μου με τα κοινά. Την ώρα που όλοι οι Λημνιοί ενωμένοι αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα μας να ζούμε στο νησί μας με αξιοπρέπεια, δεν υπάρχει χώρος για προσωπικές πολιτικές, εγωισμούς και αντιδικίες. Κοινός μας στόχος η δικαίωση του αγώνα μας.»      

communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png