Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019
Υπογραφή συμβάσεων υλοποίησης έργων με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους Εκτύπωση


21.12.2012

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012, ο Δήμαρχος Λήμνου και Πρόεδρος της «Αναπτυξιακής Λήμνου Α.Ε.» κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, με στόχο την στήριξη της δράσης των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και την αναβάθμιση των πολιτιστικών υποδομών της Λήμνου, υπέγραψε σύμβαση υλοποίησης έργου με την Πρόεδρο του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ο Άγιος Δημήτριος» κα. Εγγλέζου Δήμητρα, παρουσία και των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου.

ag.dhmhtrios_21.12.2012.jpgΕιδικότερα στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος προσέγγισης Leader, η ΑΝ.Ε.Λ. Α.Ε., ανέθεσε στον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Ο Άγιος Δημήτριος» την υλοποίηση του έργου «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ‘Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ’», προϋπολογισμού 273.073,57€.

Στο ίδιο πρόγραμμα εντάχθηκαν  και υπογράφηκαν οι συμβάσεις, μεταξύ της ΑΝ.Ε.Λ. Α.Ε. και του Δήμου Λήμνου, τα έργα «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟ  ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΘΑΝΟΣ», προϋπολογισμού 55.500,00€, «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΘΕΑΣ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣ  ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟΥ ΚΟΡΜΟΥ», προϋπολογισμού 18.500,00€.

Παράλληλα υπογράφηκαν συμβάσεις με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Εκπαίδευσης δια βίου μάθησης – Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σωτήρη Κωνσταντάρα, για την υλοποίηση του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΡΝΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ» προϋπολογισμού 69.483,00€ και του έργου «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ - ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΤΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΥ ΜΥΡΙΝΑΣ»  προϋπολογισμού 292.320,00€.


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png