20 Ιουλίου 2019
Εκλογή Δημάρχου Λήμνου στο 7μελές Δ. Σ. της Ελληνικής Ένωσης Αναπτυξιακών Εταιρειών Εκτύπωση21.12.2012

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στην Αίθουσα «Φιλικής Εταιρείας» του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, η γενική συνέλευση της Ελληνικής Ένωσης Αναπτυξιακών Εταιρειών (HEL.A.D.A), κατά την οποία τροποποιήθηκε το καταστατικό, εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός και αναδείχθηκε το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο εξελέγη και ο Δήμαρχος Λήμνου  και ο Πρόεδρος της ΑΝΕΛ Α.Ε. κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής.

Νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της HEL.A.D.A εξελέγη ο κ. Πέτρος Τατούλης, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Πελοπόννησος Α.Ε., ενώ στο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν ως Αντιπρόεδρος ο κ. Κυριάκος Μιχαηλίδης, Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας και  Πρόεδρος Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε, ως  Γενικός Γραμματέας ο κ. Κωνσταντίνος Παπαλός, Δήμαρχος Καρδίτσας και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Καρδίτσας Α.Ε., και ως μέλη ο κ. Ιωάννης Αναστασιάδης Δήμαρχος Λαγκαδά και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Θεσσαλονίκης Α.Ε., ο κ. Ρούσσος Κυπριωτάκης Δήμαρχος Αρχάνων – Αστερουσίων και Πρόεδρος Αναπτυξιακής Ηρακλείου Α.Ε., ο κ. Κωνσταντίνος Ντέτσικας Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ηπείρου Α.Ε..

Οι αναπτυξιακές εταιρείες, σε αυτή την οικονομικά δύσκολη περίοδο για την χώρα μας, έχουν ιδιαίτερα αυξημένο ρόλο, καθώς έχουν κληθεί να συνδράμουν καταλυτικά στην επανεκκίνηση της δημόσιας και ιδιωτικής οικονομίας, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, λειτουργώντας ως αξιόπιστοι φορείς και δημιουργώντας ένα ασφαλές και σταθερό επενδυτικό περιβάλλον, για την αναπτυξιακή διαδικασία.


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png