Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019
Δελτίο Τύπου Οργανωτικής Επιτροπής Φορέων Λήμνου - Παλλημνιακή Απεργία Εκτύπωση30.11.2012

Την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, ημέρα Παλλημνιακής Απεργίας, ΌΛΟΙ οι Λημνιοί, υπάλληλοι, επαγγελματίες, άνεργοι, νοικοκυρές, αιρετοί, ενωμένοι διατρανώσαμε την αποφασιστικότητα μας, απέναντι στην συνεχή υποβάθμιση του νησιού μας.

plateia_ote_30.11.2012.jpgΤο μήνυμα της ενότητας και της αποφασιστικότητας μας έφτασε παντού και όλοι οι Λημνιοί, αλλά και όσοι αισθάνονται Λημνιοί,  όπου κι αν βρίσκονται ξεσηκώθηκαν για τον κοινό σκοπό.

Το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε συμβολική κατάληψη των γραφείων Διοικήσεως Δ.Ο.Υ. Λήμνου και   Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Έπειτα ο κόσμος κατευθύνθηκε στην συγκέντρωση στην πλατεία Υψιπύλης (Ο.Τ.Ε.), όπου πραγματοποιήθηκε συμβολικό κλείσιμο των τραπεζών. Από την πλατεία Υψιπύλης (Ο.Τ.Ε.), οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν προς το Νοσοκομείο Λήμνου, όπου και κατέλαβαν συμβολικά το γραφείο της Διοίκησης.

Την ίδια μέρα η Οργανωτική Επιτροπή εκπροσωπήθηκε με τη συμμετοχή και Λημνιών της Αθήνας στην παράσταση διαμαρτυρίας που οργανώθηκε στο Υπουργείο Υγείας.

Η μία μετά την άλλη Δημόσια Υπηρεσία στο νησί μας καταργείται. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε αυτό. Να είστε βέβαιοι ότι το μήνυμα φτάνει εκεί που πρέπει.

Θα μας ακούσουν… και αν δεν μας ακούσουν τώρα, εμείς θα φωνάξουμε πιο δυνατά. Η Λήμνος θα συνεχίσει να αγωνίζεται, γιατί έχουμε το δικαίωμα να συνεχίσουμε να ζούμε στο νησί μας με αξιοπρέπεια.

 

Η Λήμνος θέλει να ζήσει…

                        και θα ζήσει

 

 

Οργανωτική Επιτροπή Φορέων Λήμνου


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png