Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019
Συνεργασία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λήμνου και Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης Εκτύπωση24.11.2012

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε  συνάντηση του Δημάρχου Λήμνου, κ. Αντώνη Χατζηδιαμαντή με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης κ. Στέλιο Αγγελούδη, στα γραφεία του Οργανισμού.

Στην συνάντηση εξετάστηκαν αναλυτικά οι δυνατότητες συνεργασίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λήμνου με τον Ο.Λ.Θ..

Ειδικότερα εξετάστηκε η δυνατότητα δωρεάν παραχώρησης τεχνικών μέσων και εξοπλισμού για την βελτίωση της λειτουργικότητας του λιμένα Μύρινας. Η παροχή τεχνικής υποστήριξης από τις υπηρεσίες του Ο.Λ.Θ., για την προετοιμασία απόκτησης διεθνών πιστοποιητικών σχετικών με την ασφάλεια, την αντιμετώπιση ενδεχόμενου ατυχήματος ή ρύπανσης και την εξυπηρέτηση των κρουαζιερόπλοιων.

Συμφωνήθηκε η μετάβαση κλιμακίου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Ο.Λ.Θ. στη Λήμνο προκειμένου να εκτιμηθούν επιτόπου οι ανάγκες και να προσδιοριστούν οι άμεσες ενέργειες βελτίωσης των χερσαίων εγκαταστάσεων και της εν γένει λειτουργίας του λιμανιού.

Ακόμη συζητήθηκε η δυνατότητα συνεργασίας για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στο Βόρειο και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο καθώς επίσης και το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί η Λήμνος ως ενδιάμεσος σταθμός στην επιδιωκόμενη σύνδεση Σμύρνης – Θεσσαλονίκης.      

communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png