Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019
Συνάντηση Δημάρχου με Γενικό Διευθυντή Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της Α.Δ.Α Εκτύπωση02.11.2012

Την Πέμπτη 01 Νοεμβρίου 2012, ο Δήμαρχος Λήμνου συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τον Γενικό Διευθυντή Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της Α.Δ.Α. κ. Θεοδωρίδη και τον Διευθυντή Δασών ν. Λέσβου κ. Κράλλη, παρουσία του Αντιδημάρχου Λήμνου κ. Τσανταρλιώτη και του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Λήμνου κ. Χρυσάφη.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως, η αξιοποίηση και η οργανωμένη διαχείριση αλσυλλίων (Κέρος κ.α.),  η δυνατότητα διενέργειας προγράμματος οργανωμένης υλοτόμησης, η αντιμετώπιση ασθενειών στα αλσύλλια αλλά και η  ανάπτυξη δράσεων για τη φροντίδα του υπολειμματικού δάσους βελανιδιάς στην Ανατολική Λήμνο, καθώς και τεχνικά θέματα που προκύπτουν κατά την υλοποίηση του προγράμματος έργων του Δήμου Λήμνου.

Επίσης συζητήθηκε αναλυτικά το πρόβλημα διαχείρισης του πληθυσμού των ελαφιών λόγω και της σχετικής εμπειρίας του Γενικού Διευθυντή σε ανάλογα θέματα στην Ρόδο, απ’ όπου και προέρχονται τα ελάφια της Λήμνου.

Τα ανωτέρω αλλά και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος θα συμπεριληφθούν και στην προγραμματική σύμβαση που πρόκειται να συναφθεί μεταξύ της ΑΔΑ και του Δήμου Λήμνου


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png