Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019
Συνάντηση Δημάρχου Λήμνου με τον Αρχηγό ΓΕΣ και τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ Εκτύπωση


17.10.2012

Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής συναντήθηκε στο Δημαρχείο Λήμνου, με τον Αρχηγό Γ.Ε.Σ. αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Γκίνη και τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγο Βασίλη Τελλίδη.
17.10.2012.jpgΣτην συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μπουλώτης και ο Υποδιοικητής της 88 ΣΔΙ κ. Γιώργος Λέτσιος.
Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας του Δήμου και της στρατιωτικής διοίκησης, σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Ο Δήμαρχος Λήμνου πρότεινε στον Αρχηγό του στρατού να διερευνηθεί η δυνατότητα αξιοποίησης στρατιωτικών χώρων, για την κάλυψη αναγκών δημόσιων και δημοτικών υπηρεσιών, με στόχο την αναβάθμιση της υποδομής και την μείωση του λειτουργικού κόστους.
Τόσο ο Αρχηγός Γ.Ε.Σ. όσο και ο Διοικητής ΑΣΔΕΝ αντιμετώπισαν θετικά τις προτάσεις του Δημάρχου και συμφώνησαν στην περαιτέρω διερεύνηση και εξειδίκευση τους.
Τέλος ευχαρίστησαν για την μέχρι τώρα εξαιρετική συνεργασία με τον Δήμο Λήμνου, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην επιτυχημένη διοργάνωση των εορτασμών της εκατονταετηρίδας.

communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png