Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019
Η Λήμνος γιόρτασε τα 100 χρόνια Ελευθερίας της Εκτύπωση10.10.2012

O Δήμος Λήμνου ευχαριστεί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λήμνου, τον Διοικητή και τα στελέχη της 88 ΣΔΙ "Λήμνος", τον Διοικητή και τα στελέχη του Ναυτικού Σταθμού Λήμνου, τον Διοικητή και τα στελέχη της 130 ΣΜ, τον Διοικητή και τα στελέχη του Α.Τ. Μύρινας και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο και τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου για την άψογη συνεργασία στην οργάνωση των εκδηλώσεων οι οποίες πέρα από τον πανηγυρικό χαρακτήρα τους απέβλεπαν και στην ενδυνάμωση της εικόνας της Λήμνου.

Ακόμη ευχαριστεί δημόσια την Εμπορική Τράπεζα (υποκατάστημα Λήμνου), τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Porto Myrina κ. Π. Χαλαμανδάρη καθώς και τη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λήμνου και τον κ. Σωτήρη Χασάπη για τις χορηγίες τους και την αφιλοκερδή συνεισφορά τους στην επιτυχή διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Η Λήμνος γιόρτασε τα 100 χρόνια Ελευθερίας της με τον αρμόζοντα στη σημασία του γεγονότος τρόπο αλλά και με το μέτρο που επιβάλλει η συγκυρία, με την παρουσία στο νησί μας κορυφαίων εκπροσώπων της Κυβέρνησης, της Βουλής των Ελλήνων, της Εκκλησίας, των Πολιτικών Κομμάτων αλλά και με την παρουσία πλήθους εκπροσώπων της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png