Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019
Προοπτική συνεργασίας Δήμου Λήμνου με Δήμο Lotoshino (Περιφέρεια Μόσχας) Εκτύπωση


05.10.2012

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των «Ημερών της Ρωσο-Ελληνικής φιλίας στη Λήμνο» που πραγματοποιήθηκαν στο νησί μας , επισκέφτηκε τη Λήμνο και ο Δήμαρχος του Lotoshino (Περιφέρεια Μόσχας) κ.  Anatoliy Anatolievich Lyutenko.

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής και ο Δήμαρχος του Lotoshino  συζήτησαν διεξοδικά τη δυνατότητα συνεργασίας των δύο Δήμων, με στόχο την ανάπτυξη φιλικών δεσμών και σχέσεων μεταξύ των περιοχών μας.

Οι Έλληνες και οι Ρώσοι δύο λαοί με πολλά κοινά στοιχεία στις ιστορικές, θρησκευτικές και πολιτισμικές μας παραδόσεις μπορούμε να ενισχύσουμε τα κοινά μας στοιχεία γνωρίζοντας ο ένας την ιστορία και την παράδοση του άλλου, ισχυροποιώντας τους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δημοτών μας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προοπτική συνεργασιών στους τομείς του πολιτισμού και ιδίως του τουρισμού καθώς διαπιστώθηκε έντονο ενδιαφέρον για τη Λήμνο, ως τόπο διακοπών των Ρώσων και μάλιστα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Μόσχας που έχει μεγάλες οικονομικές δυνατότητες και εισέρχεται δυναμικά στην παγκόσμια τουριστική αγορά


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png