Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019
Έκτακτη συνάντηση της επιτροπής των φορέων της Λήμνου για το ακτοπλοϊκό πρόβλημα του νησιού μας Εκτύπωση05.10.2012

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση των νέων δρομολογίων της ΝΕΛ και την επαναδρομολόγηση του “AQUA MARIA” στην θέση του “ΤΑΞΙΑΡΧΗ”, συγκλήθηκε έκτακτη συνάντηση της επιτροπής των φορέων της Λήμνου για το ακτοπλοϊκό πρόβλημα του νησιού μας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Τσανταρλιώτης, οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι κ.κ. Βασίλης Ψυχούδης, Νίκος Μοσχάκης, Γιώργος Σακαρίκος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Βαγγέλης Γιαρμαδούρος, Γιάννης Σιάχος, Δημήτρης Σάραγκας, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Λήμνου κ. Ιάκωβος Παπαδόπουλος, o εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Μύρινας κ.  Χρήστος Παλαιολογούδιας, ο Πρόεδρος του συλλόγου Αυτοκινητιστών κ. Νίκος Ζαίμης και ο εκπρόσωπος των Μεταφορέων  κ. Κώστας Βακιρτζής.

Ομόφωνα οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για την έλλειψη σεβασμού απέναντι στον αγώνα των Λημνιών, από τους παράγοντες και την ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου.

Αποφασίστηκε, κατά πλειοψηφία, να δοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας στον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, στους βουλευτές και στους εκπροσώπους των κομμάτων που θα παραστούν στις εκδηλώσεις της 8ης Οκτωβρίου, να ζητηθούν ρητές δεσμεύσεις, για τη τήρηση του χρονοδιαγράμματος αντικατάστασης του πλοίου “ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ”  καθώς και για την συμμετοχή τους, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, σε συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό, ενόψει των εξαγγελιών του περί διαβούλευσης για την δημιουργία νέου πλαισίου για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Το ζητούμενο είναι η τήρηση των υποσχέσεων για αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής εξυπηρέτησης του νησιού μας.

 

 

 

                                                            

Επιτροπή  φορέων Λήμνου για το ακτοπλοϊκό


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png