Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019
Συγχαρητήρια Δημάρχου στο ΕΠΑΛ Μύρινας για το 1ο βραβείο σε διαγωνισμό του ΥΠ.ΠΟΛ. Εκτύπωση

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς του ΕΠΑΛ Μύρινας, καθώς και τους γονείς των μαθητών, για την βράβευση του σχολείου με το το 1ο Βραβείο στον διαγωνισμό του Υπουργείου Πολιτισμού «Blog your heritage- Unblock the Past, Share for the Future».

            Όπως ανέφερε: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και καθηγητές του ΕΠΑΛ Μύρινας, αλλά και τους γονείς των παιδιών, για την κατάκτηση του 1ου βραβείου στο διαγωνισμό του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για το καλύτερο ιστολόγιο παρουσίασης της πολιτιστικής κληρονομιάς και της διαχρονικής ευρωπαϊκής της διάστασης.

            Εκπροσωπήσατε επάξια το σχολείο σας,  συναγωνιστήκατε με σχολεία από όλη τη χώρα και υποβάλατε μία συμμετοχή που κατάφερε να ξεχωρίσει, αποσπώντας μάλιστα το πρώτο βραβείο για τον ιστότοπο που δημιούργησατε. Έχει επίσης ιδιαίτερη σημασία ότι  πρόκειται για έναν ιστότοπο, που συγκεντρώνει την πολιτιστική παρακαταθήκη του νησιού μας. Εύχομαι ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον».

            Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Μύρινας και οι καθηγητές τους κ. Σοφία Τριανταφύλλου και κ. Μιχαήλ Περιστεράκης παρέλαβαν το βραβείο σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου.


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png