Τρίτη 23 Ιουλίου 2019
Παρουσία της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού Εκτύπωση
Η ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική συνεχίζει να δίνει δυναμικά το παρών σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού το πρώτο τρίμηνο του 2019 συμμετέχοντας στην TTR Romanian που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι από 21-24 Φεβρουαρίου και στην ITB στο Βερολίνο στις 6-10 Μαρτίου .
Η TTR είναι η μεγαλύτερη έκθεση της Ρουμανίας στο κλάδο του τουρισμού, διοργανώνεται από τη ROMEXPO και συγκεντρώνει τουριστικές επιχειρήσεις από τη Ρουμανία και όλο τον κόσμο.
H ITB Berlin είναι μία από τις πιο γνωστές τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως . Διεξάγεται κάθε χρόνο και συγκεντρώνει πάνω από 10.000 εκθέτες και 160.000 επισκέπτες από 180 χώρες.
Οι εκπρόσωποι της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική κ. Σφενδύλης Δημήτρης , κ.Μάντζαρης Στέλιος και κ.Ματζάρης Δημήτρης παραβρέθηκαν στο περίπτερο του ΕΟΤ , στο οποίο συμμετείχε και η Περιφέρεια Β .Αιγαίου, στην διάρκεια των εκθέσεων και πραγματοποίησαν επαφές με τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες του χώρου με σκοπό την προώθηση και την τουριστική προβολή της Λήμνου.communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png