Κυριακή 21 Ιουλίου 2019
Διανομή κομποστοποιητών στους ενδιαφερόμενους- Σημεία παραλαβής Εκτύπωση

Σας γνωρίζουμε ότι οι κάτοικοι του Δήμου μας και οι σχολικές μονάδες που θα έχουν υποβάλει αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης μέχρι αύριο Πέμπτη 15 Νοεμβρίου,  θα μπορούν να παραλαμβάνουν τους κομποστοποιητές από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου.

 Ειδικότερα, για τη Δημοτική Ενότητα Μύρινας, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν κομποστοποιητές Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και στις ώρες 11:00 π.μ. έως 13:00 από το Δημοτικό Στάδιο Μύρινας, αφού θα έχουν ήδη υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος (Παπουτσίδειο Δημοτικό Κτίριο, πλατεία Υψιπύλης, 1ος Όροφος).

Οι συμπολίτες μας που ανήκουν σε ειδικές κοινωνικές κατηγορίες (ηλικιωμένοι, ΑμεΑ) και δεν μπορούν να μεταβούν στο στάδιο για την παραλαβή των κομποστοποιητών, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο 22540-26650.

Οι κάτοικοι των Δημοτικών Ενοτήτων Νέας Κούταλης και Ατσικής θα μπορούν να παραλαμβάνουν τους κομποστοποιητές από τα κατά τόπους Κέντρα Ενημέρωσης Πολιτών, ενώ οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Μούδρου από τα γραφεία της Δ.Ε., όπου και θα υπογράφουν το ιδιωτικό συμφωνητικό.

Διευκρινίζεται ότι οι αιτήσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα θα συνεχιστούν και πέραν της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι που θα αιτηθούν στη συνέχεια θα ειδοποιηθούν με νέα ανακοίνωση.


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png