Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019
Συνάντηση εργασίας για τη δικτύωση των Κοινωνικών Φαρμακείων των Δήμων Εκτύπωση
Τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, από τις 11:00 π.μ. - 15:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης συνάντηση εργασίας με σκοπό τη δικτύωση των Κοινωνικών Φαρμακείων των Δήμων, με τη συμμετοχή και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Λήμνου.
Η εκδήλωση αυτή διενεργήθηκε με πρωτοβουλία του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης και είχε ως στόχο τη μεταφορά τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών για την ανάπτυξη και λειτουργία των Δομών με επίκεντρο την ποιοτική εξυπηρέτηση των δικαιούχων.
Στη συνάντηση συμμετείχαν στελέχη από τα Κοινωνικά Φαρμακεία των Δήμων Αγίου Δημητρίου, Αθηναίων, Αμαρουσίου, Ζωγράφου, Λαμιέων, Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Λήμνου, Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Σπάτων - Αρτέμιδας και Φυλής.
Στην εκδήλωση επίσης ήταν παρούσες και χαιρέτησαν η Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης κα Λαμπρινού Χαρίκλεια, η προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Ρικανιάδη Στέλλα και η προϊσταμένη του τμήματος Πρόληψης και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας κα Δερμιτζάκη Γιασεμή.
Ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία το Κοινωνικό Φαρμακείο Αργυρούπολης-Ελληνικού.

communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png