Τρίτη 23 Ιουλίου 2019
Σύνδεση νέων τμημάτων στο δίκτυο αποχέτευσης Μύρινας (Υπόλ. τμήμα Γαροφαλλίδη, Γλαύκου, Πολιόχνης) Εκτύπωση

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 

ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ


 

Η σύνδεση τμημάτων στο δίκτυο αποχέτευσης της Μύρινας συνεχίζεται  και σταδιακά θα μπορούν να συνδέονται ακίνητα με τον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης. Για το επόμενο διάστημα μπορούν να συνδέονται οικίες και καταστήματα που βρίσκονται στις οδούς : 1.Γαροφαλλίδη (υπόλοιπο τμήμα) 2.Γλαύκου και 3.Πολιόχνης .

Οι ενδιαφερόμενοι που τα ακίνητά τους  βρίσκονται στις ανωτέρω οδούς θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση μέχρι τις 29/06/2018  στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου (Δ/νση Περιβάλλοντος-Τμήμα Ύδρευσης-Αποχέτευσης) Πλατεία ΟΤΕ 1ος όροφος τηλ. επικοινωνίας 22540-26650, τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08.30΄π.μ μέχρι  13.30΄ (Πλατεία ΟΤΕ-Παπουτσίδειο κτίριο 1ος όροφος-γραφείο 1). Η σύνδεση των ακινήτων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε διάστημα δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης με καταληκτική ημερομηνία μέχρι 31/08/2018.

Τα δικαιολογητικά  που θα πρέπει να υποβληθούν είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου (http://limnos.gov.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2237&Itemid=212ενώ διατίθενται και από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥΣ .

 


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png