Κυριακή 21 Ιουλίου 2019
«Οργάνωση σχολικής μελέτης και η στάση του γονέα απέναντι στο παιδί»- Εκδήλωση στον Μούδρο Εκτύπωση

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λήμνου συμμετέχει σε εκδήλωση – συζήτηση που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μούδρου, με θέμα «Οργάνωση σχολικής μελέτης και η στάση του γονέα απέναντι στο παιδί», η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μούδρου «Παύλος Κουντουριώτης», την Κυριακή 13 Μαΐου, στις 10:30 π.μ.

Στην εκδήλωση θα αναδειχθούν οι δυσκολίες ή τα λάθη που, ενδεχομένως,  γίνονται κατά τη διάρκεια της μελέτης, πώς επηρεάζει η στάση του γονέα και τρόπους που θα διευκολύνουν τη διαδικασία. Την συζήτηση θα συντονίσουν οι Εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής Φωτεινή Ρόιδου (Δημοτικό Σχολείο Μούδρου) και Πηνελόπη Τσακανίκα (Δημοτικό Σχολείο Κοντιά), καθώς και η Ψυχολόγος-Κλινικός Νευροψυχολόγος Σωτηρία Κυριαζίδου (Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λήμνου). 

Η συμμετοχή των γονέων θα δώσει την ευκαιρία για περαιτέρω διάλογο, μοίρασμα προβληματισμών, αλλά και ανταλλαγή απόψεων για ένα ζήτημα που απασχολεί καθημερινά την οικογενειακή ρουτίνα και τη σχολική ζωή. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή, στις 10:30.


sxolmeleti.jpg


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png