20 Ιουλίου 2019
«Οργάνωση της σχολικής μελέτης» 4η Συνάντηση Βιωματικού Εργαστηρίου Εκτύπωση

Η «Οργάνωση της σχολικής μελέτης» ήταν το θέμα της 4ης  Συνάντησης του Βιωματικού Εργαστηρίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, με ομιλήτριες- συντονίστριες την Ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λήμνου κ. Σωτηρία Κυριαζίδου και την εκπαιδευτικό ειδικής εκπαίδευσης κ. Πηνελόπη Τσακανίκα.

Διοργανωτές του Βιωματικού Εργαστηρίου είναι ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας, ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λήμνου.

Κατά τη συνάντηση της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου, έγινε αναφορά μεταξύ άλλων στις δυσκολίες του παιδιού κατά τη μελέτη, τους παράγοντες που την επηρεάζουν και τον ρόλο που μπορούν να παίξουν οι γονείς. Το θέμα πλαισιώθηκε  μέσα από διάφορες βιωματικές ασκήσεις, εισηγήσεις και συζήτηση.

Ακολουθεί το κείμενο με τις πολύ χρήσιμες συμβουλές που έδωσαν στους γονείς οι ομιλήτριες-συντονίστριες της εκδήλωσης για την οργάνωση της σχολικής μελέτης:


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png