Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018
Εορταστικές συναυλίες Φίλων του Ελληνικού Νησιού & της Θάλασσας - Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου Εκτύπωση

Ο Σύνδεσμος “Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας” και το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου, σε συνεργασία με τον ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου, υποδέχεται τα Χριστούγεννα με δύο εορταστικές συναυλίες.

Στην μουσική αυτή γιορτή, θα ακουστούν γνωστά χριστουγεννιάτικα κομμάτια, καθώς και κλασσικά έργα των Johann Pachelbel, Edvard Grieg και Pyotr Tchaikovsky.

Συμμετέχουν οι μαθητές των τμημάτων της κλασσικής κιθάρας και πιάνου, η Μικτή Ορχήστρα του Μουσικού Εργαστηρίου, ενώ τραγουδιστικά τη γιορτή θα πλαισιώσει η Χορωδία Ενηλίκων του Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ. στο κινηματοθέατρο Μαρούλα, στη Μύρινα και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ., στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μούδρου.

Λίγα λόγια για το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου:

Ιδρύθηκε το 2000 με Χορηγό το Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος και τη συμπαράσταση του τότε Δημάρχου κ. Κώστα Αδαμίδη και του Δημοτικού Συμβουλίου Μούδρου.

Φιλοξενείται στο κτίριο του παλαιού Δημοτικού Μούδρου και η λειτουργία του χρηματοδοτείται από το Δήμο Λήμνου. Σύγχρονα, περισσότεροι από 60 μαθητές διδάσκονται στα τμήματα μουσικής προπαιδείας, κλασικού πιάνου, κιθάρας και χορωδίας.

 


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
bannerkifi5.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png