Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019
Με ιδιαίτερη επιτυχία η συμμετοχή του Δήμου Λήμνου στην 33η Έκθεση Philoxenia 2017 Εκτύπωση

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Λήμνου και η ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική συμμετείχαν στη Διεθνή  Έκθεση  Philoxenia 2017 που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 10 έως 12 Νοεμβρίου 2017.

Η φετινή συμμετοχή στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία για την τουριστική προβολή του νησιού και των προϊόντων του.

Πραγματοποιήθηκαν 33 Β2Β συναντήσεις με τουριστικά γραφεία του εξωτερικού από τα οποία υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για την Λήμνο ως νέο τουριστικό προορισμό.

Το περίπτερο στήριξαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Μαρινάκης Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαυροθαλασσίτης Παναγιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Τούφου Μαγδαληνή και κ.Σκαφίδας Γεώργιος, ο Πρόεδρος της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική κ. Σφενδύλης Δημήτρης, ο Αντιπρόεδρος της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική κ. Ψάρρας Χρυσόστομος, τα μέλη  κ.Ματζάρης Δημήτρης και κ. Αλεξάνδρου Αλέξανδρος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Μάντζαρης Στέλιος  και το μέλος της κ.Κωνσταντάκης Νομικός, η Αντιπρόεδρος και το μέλος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Λήμνου και Αγ.Ευστρατίου κ.Βαρουχάκη Παρασκευή και κ. Καλημανά Θεοδοσία.

Παραβρέθηκαν επίσης από τα τουριστικά γραφεία της Λήμνου η κ.Πετρίδου Κική ,ο κ.Πετρίδης Γιάννης και ο κ.Χασάπης Σωτήρης.

Το χώρο της Έκθεσης και το περίπτερο του Δήμου Λήμνου επισκέφτηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Τουρισμού κ. Κουντουρά Έλενα, η Ευρωβουλευτής κ.Καϊλή  Εύα, οι βουλευτές κ. Ορφανός Γιώργος και κ. Καλαφάτης  Σταύρος, ο Έπαρχος Λήμνου κ. Γιαρμαδούρος Ευάγγελος, ο βετεράνος άσος του Ολυμπιακού κ .Ντάνι Πρέλεβιτς και ο καλλιτεχνικός αφηγητής και παρουσιαστής Αλέξης Κωστάλας.

Ευχαριστούμε θερμά τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΑΜΚΕ ,επίσης τον κ. Μαντά Χρήστο, την κ. Λαϊνά Έλενα, τον κ. Ματζάρη Αθανάσιο, την κ. Λιγκάκη Λίνα, την κ.Ίμπρα Μιμόζα, τον κ. Βόγδανο Πάρη και τον κ. Σαράντη Κωνσταντίνο για την βοήθεια που προσέφεραν στη λειτουργία του περιπτέρου.

 

ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική  


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png