Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019
1.600 ενοικιάσεις & 400 χρήστες στο σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων - Μεμονωμένο περιστατικό κλοπής Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙKΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ &                                   

ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ   


Σχετικά με την απώλεια ποδηλάτου από σταθμό του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων του Δήμου μας, η υπηρεσία μας σας κάνει γνωστά τα εξής:

Από τον σταθμό των ποδηλάτων στην περιοχή «Γέφυρα Ρωμέικου» απωλέσθη φέτος  τον Σεπτέμβριο ποδήλατο, το οποίο δεν είχε κλειδωθεί σωστά από τον χρήστη που το είχε ενοικιάσει.  Τη δεδομένη στιγμή δεν έγινε αντιληπτή η απώλεια του εν λόγω ποδηλάτου, διότι ο ανωτέρω σταθμός τότε παρουσίαζε τεχνικό πρόβλημα.  Όταν διαπιστώθηκε η απουσία του ποδηλάτου, έπειτα από ενέργειες της υπηρεσίας μας, εντοπίστηκε αλλοιωμένο με παρεμβάσεις και αφαίρεση των διακριτικών του Δήμου, ώστε να μη γίνεται αντιληπτό.

Μετά τον εντοπισμό του, το ανωτέρω ποδήλατο θα επισκευασθεί το επόμενο διάστημα και θα είναι έτοιμο προς χρήση.

Σημειώνεται ότι, ύστερα από 16 μήνες λειτουργίας  του συστήματος κατά τους οποίους έχουν πραγματοποιηθεί 1600 ενοικιάσεις και υπάρχουν περισσότεροι από 400 εγγεγραμμένοι χρήστες,  είναι το πρώτο και μοναδικό περιστατικό κλοπής ή και βανδαλισμού.

Ο αρχικός σχεδιασμός μας ήταν το σύστημα φέτος να λειτουργήσει έως τις 15/10/2017. Λόγω, όμως, των καλών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, η λειτουργία του θα παραταθεί μέχρι τέλος του Οκτώβρη.

Τέλος, σημειώνουμε ότι έχουν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες που είχαν παρουσιασθεί στους σταθμούς της Γέφυρας Ρωμείκου και των Ρηχών Νερών.

 


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png