Κυριακή 21 Ιουλίου 2019
Ρεσιτάλ Παναγιώτη Μάργαρη στον αρχαιολογικό χώρο της Πολιόχνης Εκτύπωση

margaris_polioxni.jpg
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ

NUEVO GUITAR
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΟΧΝΗΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Μια μαγική μουσική βραδιά, κάτω από τον έναστρο αυγουστιάτικο ουρανό, στον αρχαιολογικό χώρο της Πολιόχνης, θα μας προσφέρει τη Δευτέρα 7 Αυγούστου ο διεθνούς φήμης βιρτουόζος της κλασικής κιθάρας και συνθέτης, Παναγιώτης Μάργαρης, μέσα από ένα ρεσιτάλ που παρουσιάζει όλες τις τεχνικές δυνατότητες και τα μαγικά ηχοχρώματα του πιο αγαπημένου παγκοσμίως μουσικού οργάνου, με τη δεξιοτεχνία, τη φαντασία, το πάθος, τις αυτοσχεδιαστικές δυνατότητες και το ταπεραμέντο του.

Ο Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας την βαθειά εσωτερική ανάγκη να οδηγήσει την κλασική κιθάρα σε φρέσκα καινούργια μονοπάτια και να της δώσει νέες σημερινές κατευθύνσεις, την ενώνει μέσα από τις διασκευές του με όλα τα μουσικά είδη. 
Ένα μαγικό ρεσιτάλ κιθάρας στο οποίο θα ακουστούν κομμάτια από τις δισκογραφικές του δουλειές “Duende”, “Rock Of My Soul”, “Με τη μαγεία της κιθάρας”, δικές του συνθέσεις, υπέροχα soundtracks από ιστορικές κινηματογραφικές ταινίες, καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Στη συναυλία θα ερμηνευτούν και κομμάτια του Μίκη Θεοδωράκη από το καινούργιο album του Παναγιώτη Μάργαρη “Ο Παναγιώτης Μάργαρης ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη” . Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Βασιλική Στεφάνου.

Υπενθυμίζουμε στο κοινό που θα παρευρεθεί στη συναυλία, ότι, λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου δεν επιτρέπεται το κάπνισμα και η κατανάλωση τροφίμων και ποτών εντός αυτού.

----------------------

Ο Παναγιώτης Μάργαρης είναι από τους πιο διάσημους κιθαρίστες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει στο ενεργητικό του 14 προσωπικούς δίσκους, πολλά μουσικά βραβεία και περισσότερες από 1500 συναυλίες. Έχει συνεργαστεί με δεκάδες πασίγνωστους ερμηνευτές και δημιουργούς και κάθε φορά που παίζει αποδεικνύει το πάθος και την αγάπη που έχει για τη μουσική. Με πολυπληθές και πιστό κοινό που τον ακολουθεί εδώ και χρόνια, ο Παναγιώτης Μάργαρης έχει στο ενεργητικό του μερικές από τις πλέον επιτυχημένες δισκογραφικές δουλειές. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι –πέρα από τα προηγούμενα δημιουργήματά του που πούλησαν πολλές χιλιάδες αντίτυπα- το cd «Με τη μαγεία της κιθάρας», βρίσκεται σταθερά τους μήνες της κυκλοφορίας του στην πρώτη πεντάδα του πίνακα της IFPI, με τις επίσημες πωλήσεις δίσκων στη χώρα μας, παραμένοντας μάλιστα στην τρίτη θέση για αρκετές εβδομάδες. Οι ζωντανές εμφανίσεις του, είτε με την μορφή συναυλιών και κονσέρτων, είτε με τη μορφή παραστάσεων, είναι απολύτως επιτυχημένες όχι μόνο καλλιτεχνικά αλλά και εμπορικά. Παράλληλα ο Παναγιώτης Μάργαρης έχει εντυπωσιακή διείσδυση και στα social media, με πάνω από σαράντα χιλιάδες φίλους να τον ακολουθούν.


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png