Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018
Ανοικτή εικαστική έκθεση "Καλοκαιρινή Λήμνος" Εκτύπωση
ltesummer17.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Το Λύκειο των Ελληνίδων Λήμνου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της καλοκαιρινής περιόδου, διοργανώνει μεταξύ άλλων και μια εικαστική δράση που σκοπό έχει να προβάλλει το νησί μας.

Πρόκειται για μια ανοιχτή εικαστική έκθεση με θέμα «Καλοκαιρινή Λήμνος» στην οποία θα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή όποιος επιθυμεί. Οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν έργα διαστάσεων 80χ180εκ. πάνω σε επιφάνειες μουσαμά που θα διατεθούν από το ΛτΕ,  με δικά τους υλικά και με οδηγίες που θα τους δοθούν από τους υπεύθυνους του εικαστικού τμήματος του ΛτΕ Λήμνου. Τα έργα θα εκτεθούν στο Λιμάνι Μύρινας.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να προβάλλει τη Λήμνο στους επισκέπτες του νησιού, παρουσιάζοντας τις καλοκαιρινές εικόνες του τόπου μας αλλά και να δώσει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να εκφραστούν. Η πνευματική ιδιοκτησία των έργων θα παραχωρηθεί από τους συμμετέχοντες στο ΛτΕ Λήμνου, το οποίο με τη σειρά του θα μπορεί να παραχωρεί τα έργα για προσωρινή χρήση σε όποιον φορέα επιδιώκει με τις δράσεις του την προβολή της Λήμνου (π.χ. τουριστικές εκθέσεις, υποδοχή καλεσμένων κ.λπ.).

Τα έργα θα προετοιμαστούν κατά την διάρκεια των μηνών Μαΐου και Ιουνίου, θα αναρτηθούν αρχές Ιουλίου και θα παραμείνουν μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Η συγκεκριμένη δράση γίνεται με συνδιοργάνωση του Οργανισμού Εκπαίδευσης, Δια βίου μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου και με την υποστήριξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λήμνου.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 27 Μαΐου 2017. 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6977155172.communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
bannerkifi5.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png