23 Σεπτεμβρίου 2017
Ενημερωτική εκδήλωση για τον Αλιευτικό Τουρισμό Εκτύπωση

Στο πλαίσιο της προσπάθειας ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού και αξιοποίησης των δυνατοτήτων που προσφέρει το θαλάσσιο περιβάλλον της περιοχής μας, η ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική και ο Αλιευτικός Σύλλογος Λήμνου συνδιοργάνωσαν  το Σάββατο 13 Μαΐου ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η ανάπτυξη του Αλιευτικού Τουρισμού στη Λήμνο».

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Γκαλιούρη στη Μύρινα με συντονιστή τον Πρόεδρο της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική κ. Δημήτρη Σφενδύλη, κεντρικός ομιλήτής ήταν ο κ. Γεώργιος Λουρδής, συνιδρυτής της πλατφόρμας Ταξίδια Ψαρέματος www.fishingtrips.gr, ο οποίος παρουσίασε εκτενώς τις ευκαιρίες που προσφέρει η δραστηριοποίηση στον τομέα του αλιευτικού τουρισμού, ενώ απάντησε σε σειρά ερωτήσεων από τους ενδιαφερόμενους.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, αρμόδιος για τον τομέα αγροτικής πολιτικής, κ. Κωνσταντίνος Αδαμίδης, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθησαν  επίσης ο Έπαρχος Λήμνου κ. Ευάγγελος Γιαρμαδούρος, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Σαράντης Πανταζής, ο Πρόεδρος του Αλιευτικού Συλλόγου Λήμνου κ. Κωνσταντίνος Καψής, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου κ. Χρυσόστομος Ψάρρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ξενοδόχων Στέλιος Μάντζαρης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μούδρου και μέλος του διαχειριστικού συμβουλίου της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική κ. Νίκος Στενός.


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
a_webbaner.gif
bannerkifi5.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png