Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018
Ενημερωτική εκδήλωση για τον Αλιευτικό Τουρισμό Εκτύπωση

Στο πλαίσιο της προσπάθειας ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού και αξιοποίησης των δυνατοτήτων που προσφέρει το θαλάσσιο περιβάλλον της περιοχής μας, η ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική και ο Αλιευτικός Σύλλογος Λήμνου συνδιοργάνωσαν  το Σάββατο 13 Μαΐου ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η ανάπτυξη του Αλιευτικού Τουρισμού στη Λήμνο».

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Γκαλιούρη στη Μύρινα με συντονιστή τον Πρόεδρο της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική κ. Δημήτρη Σφενδύλη, κεντρικός ομιλήτής ήταν ο κ. Γεώργιος Λουρδής, συνιδρυτής της πλατφόρμας Ταξίδια Ψαρέματος www.fishingtrips.gr, ο οποίος παρουσίασε εκτενώς τις ευκαιρίες που προσφέρει η δραστηριοποίηση στον τομέα του αλιευτικού τουρισμού, ενώ απάντησε σε σειρά ερωτήσεων από τους ενδιαφερόμενους.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, αρμόδιος για τον τομέα αγροτικής πολιτικής, κ. Κωνσταντίνος Αδαμίδης, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθησαν  επίσης ο Έπαρχος Λήμνου κ. Ευάγγελος Γιαρμαδούρος, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Σαράντης Πανταζής, ο Πρόεδρος του Αλιευτικού Συλλόγου Λήμνου κ. Κωνσταντίνος Καψής, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου κ. Χρυσόστομος Ψάρρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ξενοδόχων Στέλιος Μάντζαρης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μούδρου και μέλος του διαχειριστικού συμβουλίου της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική κ. Νίκος Στενός.


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
bannerkifi5.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png