Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019
Nuevo Guitar: Μουσική παράσταση του διεθνούς φήμης κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη Εκτύπωση

Nuevo guitar είναι ο τίτλος της νέας μουσικής παράστασης που ετοίμασε για το κοινό, ο διεθνούς φήμης Έλληνας βιρτουόζος της κλασικής κιθάρας και συνθέτης, Παναγιώτης Μάργαρης, ο οποίος «μάγεψε» το κοινό της Λήμνου το περασμένο καλοκαίρι και θα πραγματοποιήσει δύο νέες παραστάσεις στο νησί μας στις 15 και 16 Δεκεμβρίου.

Αυτή τα φορά θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη νέα μουσική πρόταση του Παναγιώτη Μάργαρη σε δύο παραστάσεις που θα δοθούν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στο Κινηματοθέατρο «Μαρούλα» και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ατσικής, με ελεύθερη είσοδο και ώρα έναρξης 20:00.

Η νέα αυτή μουσική πρόταση, παρουσιάζει όλες τις τεχνικές δυνατότητες και τα μαγικά ηχοχρώματα του πιο αγαπημένου παγκοσμίως μουσικού οργάνου, μέσα από την δεξιοτεχνία, την φαντασία, το πάθος, τις αυτοσχεδιαστικές δυνατότητες και το ταπεραμέντο του κορυφαίου Έλληνα κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη.

Ο Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας την βαθειά εσωτερική ανάγκη να οδηγήσει την κλασική κιθάρα σε φρέσκα καινούργια μονοπάτια και να της δώσει νέες σημερινές κατευθύνσεις, την ενώνει μέσα από τις διασκευές του με όλα τα μουσικά είδη. Ένα μαγικό ρεσιτάλ κιθάρας στο οποίο θα ακουστούν κομμάτια από τις δισκογραφικές του δουλειές Duende, Rock Of My Soul, “Με τη μαγεία της κιθάρας”, δικές του συνθέσεις, υπέροχα soundtracks από ιστορικές κινηματογραφικές ταινίες, καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Μαζί του θα βρεθεί επί σκηνής, η εξαιρετική και πολύ ιδιαίτερη ερμηνεύτρια Ελένη Μπούκλη.

Η παράσταση Nuevo guitar”, θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια του 2017 και του 2018. Επίσης, θα ηχογραφηθεί και θα είναι ο τίτλος του επόμενου άλμπουμ του Παναγιώτη Μάργαρη. Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2017.

 

Παναγιώτης Μάργαρης- Nuevo Guitar

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου – Κινηματοθέατρο «Μαρούλα»

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου- Πολιτιστικό Κέντρο Ατσικής

Ώρα έναρξης: 20:00

Είσοδος Ελεύθερη


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png