Κυριακή 21 Ιουλίου 2019
Τεχνική σύσκεψη με στελέχη της ΕΥΔ του ΕΠΠΕΡΑΑ για τα αποχετευτικά έργα Μύρινας και Κάσπακα-Κορνού Εκτύπωση
Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης συμμετείχε χθες , Πέμπτη 21 Ιουλίου σε τεχνική σύσκεψη με τον προϊστάμενο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΠΠΕΡΑΑ) κ. Νικόλαο Μαμαλούγκα, καθώς και τα στελέχη της κ. Γεωργίου και κ. Ζαδέλλη.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης η προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λήμνου κ. Όλγα Βουλγαροπούλου, οι τεχνικοί σύμβουλοι κ. Ν. Χατζηαντωνίου και Στ. Βαβαλιάρος, εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας και η επιβλέπουσα του έργου. 
Θέμα της σύσκεψης ήταν η ολοκλήρωση των αποχετευτικών έργων Μύρινας και Κάσπακα-Κορνού, ώστε να λειτουργήσουν και οι δύο μονάδες επεξεργασίας λυμάτων. Συζητήθηκαν οι τεχνικές λεπτομέρειες για το κλείσιμο των έργων στο πλαίσιο της χρηματοδοτικής περιόδου του ΕΠΠΕΡΑΑ και οι διαδικασίες σύνταξης ενός κανονισμού λειτουργίας της αποχέτευσης της Μύρινας, ώστε να αρχίσει σταδιακά η σύνδεση των ιδιοκτησιών στο δίκτυο αποχέτευσης.
Τα στελέχη της ΕΥΔ του ΕΠΠΕΡΑΑ έδωσαν οδηγίες για την εντατικοποίηση των εργασιών από πλευράς των υπηρεσιών του Δήμου και του αναδόχου, προκειμένου τα έργα να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι για την επιτάχυνση των εργασιών, ενώ πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα σημεία εκτέλεσης των έργων στη Μύρινα και τον Κάσπακα.

communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png