Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019
Εγγραφές σε παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ Εκτύπωση
Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λήμνου ανακοινώνει την ένταξη των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Μύρινας και Μούδρου στην Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής για το έτος 2016-2017» το οποίο υλοποιείται από την ΕΕΤΑΑ Α.Ε. στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης .
Καλούνται οι γονείς οι οποίοι θέλουν να εγγράψουν τα τέκνα τους στους παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού μας μέσω του ανωτέρω προγράμματος , όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε. Η αίτηση συμμετοχής των ενδιαφερομένων διατίθεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr) καθώς και η σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος .
Κάθε ενδιαφερόμενη/ος για να συμμετάσχει στην παρούσα δράση πρέπει: 
1.Να συμπληρώσει και να υποβάλλει σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) τη φόρμα «Αίτηση συμμετοχής», η οποία ενέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης .
2.Να αποστείλει τα δικαιολογητικά συμμετοχής μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στην Ε.Ε.ΤΑ.Α. μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες μεταφοράς(courier) .
Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο χρονικό διάστημα από 12.07.2016 έως 29.07.2016 στη Διεύθυνση (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).
Τα δικαιολογητικά συμμετοχής μαζί με τη εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης θα υποβάλλονται ταχυδρομικώς ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courrier) στα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στις αντίστοιχες Διευθύνσεις ανάλογα με τη γεωγραφική προέλευση των αιτούντων/αιτουσών. Καταληκτική ημερομηνία για την Υποβολή των Αιτήσεων ,ορίζεται η 29.07.2016 και ώρα 24.00 βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courrier).
Για περισσότερες διευκρινίσεις αλλά και για την παροχή των σχετικών πληροφοριών και διοικητικής υποστήριξης οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου στο κτίριο ΕΑΣ (Λιμάνι Μύρινας ) και στο τηλέφωνο 2254350021 καθώς και στους Παιδικούς Σταθμούς του Οργανισμού μας, δηλαδή τον Παιδικό Σταθμό Μύρινας (τηλ.2254022901) και τον Παιδικό Σταθμό Μούδρου (τηλ.2254071132) όπου το προσωπικό του Οργανισμού μας θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια για την ορθή συμπλήρωση των αιτήσεων συμμετοχής.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Μαγδαληνή Τούφου

communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png