Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019
Συνάντηση Αντιδημάρχου με επαγγελματίες Εκτύπωση

Ο Αντιδήμαρχος Λήμνου κ. Νικόλαος Μοσχάκης συγκάλεσε σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουνίου, συνάντηση με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου και των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, παρουσία του Διοικητή του Α.Τ. Μύρινας κ. Σωκράτη Κρομμυδέλλη, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός σε μία σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με επίκεντρο την αγορά της Μύρινας.

Εκ μέρους των επαγγελματιών, συμμετείχαν από πλευράς του Εμπορικού Συλλόγου ο κ. Βαγγέλης Δανιήλ, η κ. Πηνελόπη Μωυσή, ο κ. Ισαάκ Παπαζιάν και η κ. Ελένη Ροδανού, ενώ εκ μέρους των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος συμμετείχαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Φώτης Τζελβελής και ο κ. Σταύρος Πατσαρίσος.
Κατά τη συνάντηση , ο Αντιδήμαρχος και ο Διοικητής του Α.Τ. Μύρινας επέστησαν την προσοχή των επαγγελματιών σε μία σειρά ζητήματα, όπως η χρήση κοινόχρηστων χώρων, η τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων και σταντ, η μη παρεμπόδιση της κυκλοφορίας των οχημάτων , ιδιαίτερα των υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης κ.α.
Όπως επεσήμαναν, σε ό,τι αφορά τις περισσότερες παραβάσεις που σχετίζονται με τα ανωτέρω θέματα, δεν έχουν ακόμη επιβληθεί πρόστιμα και οι αρχές έχουν περιοριστεί σε συστάσεις. Παρόλα αυτά, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας, θα πρέπει να υπάρξει συμμόρφωση, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξουν και οι ανάλογες συνέπειες.
Οι επαγγελματίες από την πλευρά τους εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους για τα διάφορα ζητήματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητές τους, ενώ ανέφεραν ότι θα υποβάλουν αίτημα με το οποίο θα ζητούν να τους παραχωρηθεί για διάστημα τριών μηνών (Ιούλιο έως και Σεπτέμβριο) χώρος 1 μέτρου έμπροσθεν των καταστημάτων, για την τοποθέτηση σταντ.


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png