20 Ιουλίου 2019
Εξόφληση λογαριασμών μέσω τραπεζών Εκτύπωση

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 

ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 

  Μύρινα 7/6/2016


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας,  εκτός από τα ταμεία του Δήμου, τα οποία πλέον δέχονται και πληρωμές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, και με τους εξής τρόπους:

 

1.   Με κατάθεση στο λογαριασμό του Δήμου Λήμνου στην Τράπεζα Πειραιώς Αριθμ. 5711 060559 076. Ο αριθμός λογαριασμού αναγράφεται επίσης στο μέσον του λογαριασμού ύδρευσης. Εναλλακτικά έχετε την δυνατότητα χρησιμοποίησης της ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων από οποιαδήποτε Τράπεζα στην Τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό του Δήμου Λήμνου με ΙΒΑΝ  GR 09 0172 7110 0057 1106 0559 076, αναφέροντας τα στοιχεία του υπόχρεου υδρολήπτη.

 

2.   Μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ στα καταστήματα Εθνικής και Πειραιώς και διαδικτυακά σε όλες τις τράπεζες, με χρήση του κωδικού πληρωμής σε τράπεζα, ο οποίος αναγράφεται στο κάτω αριστερό μέρος του λογαριασμού σας.

 

Για αποφυγή τυχόν προβλημάτων, επιβεβαιώστε ότι το αρχείο μας έχει τα πλήρη στοιχεία σας, συμπεριλαμβανομένου και του τηλεφώνου σας.

 


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png