20 Ιουλίου 2019
Ενημερωτική εκδήλωση του ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου για θέματα γυναικολογίας, ορθοπεδικής & μαιευτικής Εκτύπωση

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ, ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ, ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΑΙ

 

Ενημερωτική εκδήλωση του ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου 
για θέματα γυναικολογίας, ορθοπεδικής & μαιευτικής 

 


Με μεγάλο ενδιαφέρον, το κοινό της Λήμνου παρακολούθησε χθες, Κυριακή 22 Μαΐου, την ενημερωτική εκδήλωση για θέματα γυναικολογίας, ορθοπεδικής και μαιευτικής, που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Μαρούλα», στο πλαίσιο της σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων «Ενημερώνομαι, προλαμβάνω, θεραπεύομαι», που διοργανώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου.

Στην εκδήλωση, η μαία κ. Ελπίδα Σταύρου μίλησε για το ρόλο της μαίας στην κύηση και τη λοχεία, ο γυναικολόγος κ. Οδυσσέας Σαββούρας έκανε μία λεπτομερή παρουσίαση, ενημερώνοντας για θέματα που αφορούν τις αιμορραγίες, τα ινομυώματα και τους πολύποδες, ενώ ο ορθοπεδικός κ. Ιωάννης Αναστασίου ανέπτυξε εκτενώς θέματα που αφορούν την οστεοπόρωση και τα μεταβολικά νοσήματα. Οι γιατροί στη συνέχεια απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού.
Ευχαριστούμε τους ομιλητές για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην ενημέρωση των κατοίκων της Λήμνου για θέματα υγείας. Επίσης, ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν στον κάλεσμά μας και παρακολούθησαν την εκδήλωση. Η προσπάθειά μας για ενημέρωση σε θέματα υγείας και πρόληψης θα συνεχιστεί, με νέες αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Για το Δ. Σ ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου

Η Πρόεδρος

Μαγδαληνή Τούφου

 

 

 

ept.jpg


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png