20 Ιουλίου 2019
«Ο δρόμος προς τις πανελλήνιες- Ξεπερνώντας το άγχος των εξετάσεων» Εκτύπωση

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΡΙΝΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο δρόμος προς τις πανελλήνιες- Ξεπερνώντας το άγχος των εξετάσεων» ήταν το θέμα της εκδήλωσης- ομιλίας που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθητές των τριών τάξεων του Γενικού Λυκείου Μύρινας, σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα Μύρινας χθες, Δευτέρα 21 Μαρτίου, στο Κινηματοθέατρο «Μαρούλα». 
Ο ψυχολόγος, υποψήφιος διδάκτορας του ΑΠΘ κ. Πέτρος Κεχαγιάς παρουσίασε τις αιτίες του άγχους των εξετάσεων και τις ψυχοσωματικές εκδηλώσεις του, ενώ αναφέρθηκε σε χρήσιμες τεχνικές για την αντιμετώπισή του, βοηθώντας σημαντικά τους μαθητές να «θωρακιστούν» ψυχολογικά. 
Ευχαριστούμε θερμά τον κο Κεχαγιά για την εξαιρετική προσέγγιση ενός τόσο ευαίσθητου θέματος που αφορά στη ψυχική υγεία των παιδιών μας στο δρόμο προς τις πανελλήνιες εξετάσεις, την Διευθύντρια του ΓΕΛ ΜΥΡΙΝΑΣ κα Τζανή Βασιλική και τους καθηγητές για την άριστη συνεργασία μας, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και τους μαθητές των τριών τάξεων του Γενικού Λυκείου για την παρουσία τους, αλλά και την άριστη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 
Τέλος ευχαριστούμε τον ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου για την παραχώρηση της αίθουσας του Κινηματοθεάτρου ΜΑΡΟΥΛΑ.

Εκ μέρους του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας 
Η Πρόεδρος 
Αδαμαντία Γαροφαλλίδου Παπούλκα


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png