Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019
Επίσκεψη μαθητών στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Εκτύπωση

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μούδρου, μαθητές της Ε’ τάξης επισκέφθηκαν τους ωφελούμενους του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Καμίνια, για να τους ευχηθούν για τις φετινές γιορτές, μια κίνηση αγάπης προς τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Τα παιδιά συνόδευαν η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Μούδρου κ. Βασιλική Μπαξεβάνη, ο δάσκαλος της τάξης τους κ. Μάριος Παπάζογλου και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Λουκία Κρασσά.

Οι μικροί μαθητές έψαλαν τα κάλαντα και προσέφεραν δωράκια στους παππούδες και τις γιαγιάδες του ΚΗΦΗ. Τα δωράκια ήταν χειροτεχνίες που έφτιαξε η νηπιαγωγός κ. Έλενα Τσιμόρη. Εκείνοι, ευχαριστώντας τα παιδιά, τους προσέφεραν τις δικές τους χριστουγεννιάτικες δημιουργίες.

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης ευχαριστεί το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου του Μούδρου, τους εκπαιδευτικούς και τους μικρούς μαθητές για την ευγενική αυτή πράξη τους και εύχεται σε όλους καλές γιορτές.

 


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png