Κυριακή 21 Ιουλίου 2019
Δελτίο Τύπου ΟΚΠΑ για τη δωρεάν διανομή ρυζιού Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

Ν.Π.Δ.Δ. ΟΚΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου στο πλαίσιο του «Εθνικού Προγράμματος Δωρεάν διανομής Ρυζιού Parboiled σε απόρους της Χώρας» και σε εφαρμογή της υπ'αριθμ. 3538/96400/7-9-2015  (ΦΕΚ1989/15.09.2015) απόφασης του  Υπ. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανέλαβε τη δωρεάν διανομή Ρυζιού στους δικαιούχους του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης “Δωρεάν Διανομή Τροφίμων του έτους 2013”.   Η   επιλογή των δικαιούχων του προγράμματος είχε γίνει το 2013 με βάση την υπ' αριθμ. 279/23460/2013 (ΦΕΚ 414/Β΄/22-02-2013) ΚΥΑ, που αφορούσε  στον καθορισμό κριτηρίων επιλεξιμότητας τελικών δικαιούχων και φορέων εκπροσώπησης τους, του προγράμματος Δωρεάν Διανομής τροφίμων σε απόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης .

Η διανομή του ρυζιού στις Τοπικές Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Ατσικής, Νέας Κούταλης και Μούδρου  θα γίνει μέσω των Προέδρων της κάθε Τοπικής Κοινότητας από τους οποίους οι δικαιούχοι μπορούν να παραλαμβάνουν τις ποσότητες που τους αναλογούν.
Όσον αφορά στη Δημοτική Ενότητα Μύρινας :

Πρώτον : για τις Τοπικές Κοινότητες Κάσπακα, Κορνού , Πλατύ και Θάνους, η διανομή του ρυζιού στους δικαιούχους θα γίνει μέσω των Προέδρων της κάθε Κοινότητας από  την Τρίτη 8 Δεκεμβρίουσε κάθε κοινότητα αντίστοιχα  και

Δεύτερον: για τους δικαιούχους της πόλης της Μύρινας η διανομή του ρυζιού θα γίνει την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου στους χώρους της δημοτικής αποθήκης στη Μύρινα έναντι του 2ου Δημοτικού Σχολείου, από ώρα 09.00το πρωί έως τη 1.00  το μεσημέρι .

    Διευκρινίζεται ότι η διανομή αφορά μόνο  τους δικαιούχους οι οποίοι είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα “Δωρεάν Διανομή Τροφίμων του έτους 2013”   και η παραλαβή θα γίνεται μόνο από τους ιδίους, οι οποίοι μπορούν να παραλαμβάνουν τις ποσότητες που τους αναλογούν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους.  

 


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png