Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019
Πραγματοποιήθηκαν στις 6 & 7 Οκτωβρίου τα «Ελευθέρια Λήμνου» Εκτύπωση

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΡΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ευχαριστούμε θερμά όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση των διήμερων εκδηλώσεων «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΗΜΝΟΥ» ,που έγιναν με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στη πόλη μας στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2015, για τον εορτασμό της 103ης επετείου απελευθέρωσης του νησιού μας. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:
Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεο, τον ΟΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ και τον Πρόεδρο κο Νίκο Μαρινάκη, τον Αντιδήμαρχο κο Νίκο Μοσχάκη και τους υπαλλήλους του Δήμου, τον Γυμνασιάρχη κο Μανώλη Ρόκκο, τα ΜΜΕ για την προβολή των εκδηλώσεων, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου κο Αλέξανδρο Λυβαθυνόπουλο, τα Αθλητικά Σωματεία «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ» Κοντιά, Α.Ο. Κάσπακα, «ΚΕΡΑΥΝΟΣ» Αγίου Δημητρίου, τον Ναυτικό Ομιλο Λήμνου και τον πρόεδρο κο Γιάννη Λυτσάκη , τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο ΑΝΔΡΩΝΙΟΥ, τον Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΜΟΥΔΡΟΥ «Παύλος Κουντουριώτης», τον ΓΑΣ ΜΥΡΙΝΑΣ, τους χοροδιδασκάλους κους Αναστάσιο Καπάνταη, Παντελή Καπνό, Δέσποινα Κουκούμη, Πέτρο Παπούλκα και Νάσο Χαλκά , καθώς επίσης και τους χορευτές των συλλόγων και τέλος τους εκπαιδευτικούς και μαθητές των Δημοτικών σχολείων , Γυμνασίου και Λυκείων της Μύρινας.
Φιλοδοξούμε τα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΗΜΝΟΥ» να καθιερωθούν ως θεσμός και μ αυτό τον τρόπο να δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν την ιστορία της απελευθέρωσης της Λήμνου αλλά και τη ζωή και το έργο του ελευθερωτή της Παύλου Κουντουριώτη.
Εκ μέρους του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αδαμαντία Γαροφαλλίδου - Παπούλκα

eleutheria4.jpg

 


eleutheria2.jpg

 

sam_7334.jpg

communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png