Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019
Συγχαρητήρια Δημάρχου για τις επιτυχίες στην κωπηλασία Εκτύπωση

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τους  αθλητές, τον προπονητή,  κ. Γ. Χατζόπουλο και τον  Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου κ. Γ. Λυτσάκη καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία του Ν.Ο.Λ. στους 14ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες που διεξήχθησαν στη Λέσβο.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου και φέτος ξεχώρισε με τις επιδόσεις του και απέδειξε για άλλη μία φορά ότι αποτελεί  μία ισχυρή δύναμη για την κωπηλασία,  προσθέτοντας  στις πολλές διακρίσεις του άλλα  πέντε χρυσά και τρία χάλκινα μετάλλια.

Συγχαρητήρια στους Γ. Μαγδανή, Σ. Πλαγίσο, Β. Κωνσταντάρα, Γ. Ζαχάρωφ, Π. Πραβλή Α. Σουγλέρη και Ε. Λαντούρη για τα χρυσά μετάλλια, καθώς επίσης και στους Φ. Λεϊλετζόγλου, Γ. Μήτρε,  Ρ. Βόγιο και Β. Κωνσταντάρα για τα χάλκινα μετάλλια, αλλά και στους αθλητές που μπορεί να μην ανέβηκαν στο βάθρο, όμως πέτυχαν καλές επιδόσεις, όπως ο Λ. Λαντούρης και ο Γ. Παχνέρης, που ήλθαν στην 4η θέση.

Επίσης, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον λημνιό κωπηλάτη Κ. Δικράνη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους αγώνες που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος,  ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αθλητή του ΝΟΛ, Χάρη Ντινενή που θα συμμετάσχει αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή 12 & 13 Σεπτεμβρίου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, ως μέλος της εθνικής μας αποστολής στη Ρουμανία.


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png