20 Ιουλίου 2019
Αυλαία για τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις Εκτύπωση
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 29 Αυγούστου  το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Οργανισμού Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου για το φετινό καλοκαίρι.
Χιλιάδες  δημότες και επισκέπτες της Λήμνου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε πλήθος  πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου στη Μύρινα και τις τοπικές κοινότητες.
Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, παρουσιάσεις βιβλίων, παραδοσιακοί χοροί, θερινός κινηματογράφος και πολλά άλλα πολιτιστικά δρώμενα και αθλητικές διοργανώσεις πλαισίωσαν επιτυχώς το λημνιακό καλοκαίρι, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας φορέων, τοπικών συλλόγων, δημιουργών και καλλιτεχνών με τον ΟΕΠΑ.  
Οι εκδηλώσεις αυτές συνέβαλαν στην προαγωγή του πολιτισμού και του αθλητισμού στο νησί μας, δημιουργώντας πολύ καλές εντυπώσεις σε όσους το επισκέφθηκαν για τις διακοπές τους, ενώ  ιδιαίτερης σημασίας ήταν η ανάδειξη του πλούτου της πολιτιστικής παρακαταθήκης της Λήμνου.
Ο ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στη διαμόρφωση του προγράμματος, τους φορείς,  υπηρεσίες, συλλόγους, καλλιτέχνες, δημιουργούς, εθελοντές και υπαλλήλους του Δήμου καθώς και τον Διευθυντή του Γυμνασίου Μύρινας κ. Μανόλη Ρόκκο, για την επιτυχημένη συνεργασία στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων. Επίσης ευχαριστούν όσους παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχία τους.


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png