Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019
Εγγραφές σε Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ Εκτύπωση

Οργανισμός Κοινωνικής

Προστασίας και Αλληλεγγύης

Δήμου Λήμνου

Τηλ.: 224350021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μύρινα, 06 Αυγούστου 2015

 

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λήμνου ανακοινώνει την ένταξη των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Μύρινας και Μούδρου στην Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής για το έτος 2015-2016», το οποίο υλοποιείται από την ΕΕΤΑΑ Α.Ε. στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης .

Καλούνται οι γονείς,  οι οποίοι θέλουν να εγγράψουν τα τέκνα τους στους παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού μας μέσω του ανωτέρω προγράμματος, όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε. Η αίτηση συμμετοχής των ενδιαφερομένων διατίθεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr) καθώς και η σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η αίτηση συμμετοχής, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα υποβάλλεται από τον γονέα προς την ΕΕΤΑΑ Α.Ε. μόνο κατά  το χρονικό διάστημα από τις 05/08/2015 έως τις 18/08/2015 (και ώρα 14.00) και μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier).

Για περισσότερες διευκρινίσεις αλλά και για την παροχή των σχετικών εντύπων και διοικητικής υποστήριξης για την ορθή συμπλήρωση  της αίτησης,  οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου στο κτίριο ΕΑΣ (Λιμάνι Μύρινας) και στο τηλέφωνο 2254350021.

 

 


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png