Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019
Συνάντηση Δημάρχου με τον Γενικό Διευθυντή της «Αποστολής» Εκτύπωση

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης δέχθηκε σήμερα, Τρίτη 14 Ιουλίου, στο Δημαρχείο, τον Γενικό Διευθυντή της ΜΚΟ «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

Ο κ. Δήμτσας βρίσκεται στη Λήμνο στο πλαίσιο της δράσης «Κοντά στους Ακρίτες» που υλοποιεί «Αποστολή» για την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων κατοίκων της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, με την παροχή τροφίμων, ιατροφαρμακευτικού υλικού και άλλων ειδών.  Επίσης, το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου-Πρότυπη μονάδα Alzheimer» της «Αποστολής» θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ομιλία σχετικά με τη νόσο, ενώ χορήγησε σήμερα τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών.

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» εξέφρασε στον Δήμαρχο το ενδιαφέρον και τη στήριξη εκ μέρους του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου στα ακριτικά νησιά όπως η Λήμνος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα φάρμακα, τα τρόφιμα και την ιατρική περίθαλψη. Παράλληλα, μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη να υπάρχει κλίμα ενότητας.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του περιέγραψε στον Γενικό Διευθυντή της «Αποστολής» τις συνθήκες που επικρατούν στο νησί μας και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του οργανισμού στους κατοίκους της Λήμνου.

apostoli2.jpg


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png