Κυριακή 21 Ιουλίου 2019
Συνέντευξη στο «Ένα Channel» της Καβάλας Εκτύπωση
4/6/2015

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Σαράντης Πανταζής και ο Πρόεδρος της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική κ. Δημήτρης Σφενδύλης χθες, Τρίτη 2 Ιουνίου, παραχώρησαν συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «ΕΝΑ Channel» της Καβάλας, που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες γυρίσματα στη Λήμνο.
Στη συνέντευξη που παραχώρησαν στο δημοσιογράφο κ. Σάκη Κολυβά, ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος και ο Πρόεδρος της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική μίλησαν για μία σειρά από θέματα που σχετίζονται κυρίως με τον τουρισμό και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Αναφέρθηκαν εκτενώς στις αναπτυξιακές προοπτικές του νησιού μας, τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του τουριστικού του προϊόντος, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους ιδιαίτερους δεσμούς που συνδέουν τη Λήμνο με τη Βόρεια Ελλάδα.

Ευχαριστήριο

Ο Δήμαρχος Λήμνου και η ΑΜΚΕ «Λήμνος Τουριστική» ευχαριστούν τη διοίκηση και το προσωπικό του «Porto Myrina Palace» για τη διάθεση των χώρων του ξενοδοχείου προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό της Καβάλας, «ENA Channel».
Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε προς τον γενικό διευθυντή του ξενοδοχείου, κ. Matthew Goodwin, για την άμεση ανταπόκρισή του.

ena.jpg

ena2.jpg

communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png