Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019
Δήλωση Δημάρχου για την απόφαση έκπτωσης της εταιρείας από τη γραμμή του Λαυρίου Εκτύπωση

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης εκφράζει την ικανοποίησή του για την απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, κ. Θεόδωρου Δρίτσα να κηρύξει έκπτωτη την εταιρεία που είχε αναλάβει την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής Λαύριο-Άγιος Ευστράτιος-Λήμνος , ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την επανέναρξη των δρομολογίων και την επανασύνδεση των δύο νησιών με το Λαύριο.

Στο πλαίσιο των ενεργειών της Επιτροπής Φορέων για το Ακτοπλοϊκό, έχει ήδη αποσταλεί σχετική επιστολή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό,   με την οποία ζητείται η διατήρηση της γραμμής του Λαυρίου, ενόψει  των καλοκαιρινών μηνών, κάτι που επισημάνθηκε και κατά τις αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον κ. Δρίτσα.

Ο κ. Μαρινάκης αναφέρει επίσης σχετικά: «Αναμένουμε τις επόμενες ενέργειες του Υπουργείου προκειμένου να γίνει το συντομότερο δυνατό η ανάθεση και να κλείσει επιτέλους αυτό το μαύρο κεφάλαιο του ακτοπλοϊκού αποκλεισμού των νησιών μας.  Οποιοδήποτε άλλο σενάριο, στο πλαίσιο όσων δρομολογούνται από το Υπουργείο για επανασχεδιασμό του χάρτη των ακτοπλοϊκών συνδέσεων με μια νέα προσέγγιση, θα συζητηθεί πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών των νησιών μας». 


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png