Κυριακή 21 Ιουλίου 2019
Στην Λήμνο τα προκριματικά των Νεανίδων U19 στο Handball Εκτύπωση

Η Λήμνος θα φιλοξενήσει τους αγώνες του 5ου προκριματικού ομίλου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χάντμπολ Νεανίδων U19 από τις 17 έως τις 19 Απριλίου. Οι εθνικές ομάδες Γαλλίας, Πορτογαλίας, Ισραήλ και Ελλάδας για 3 ημέρες θα δώσουν την «μάχη» για να  διεκδικήσουν τις δυο προνομιούχες θέσεις που οδηγούνε στα τελικά της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για 1η φορά πραγματοποιείται μια τόσο σημαντική αθλητική διοργάνωση στην Λήμνο, αφού το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ν. Σαμαράς» στην Μύρινα, πληροί τις προδιαγραφές για να διεξαχθούν επίσημοι διεθνείς αγώνες στο χάντμπολ.

Στην Μύρινα της Λήμνου βρέθηκε ο Ειδικός Γραμματέας της ΟΧΕ Δημήτρης Σταυρακάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τους φορείς του νησιού και συζήτησαν λεπτομέρειες της διοργάνωσης. Ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Χάντμπολ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη, τον Έπαρχο Ευάγγελο Γιαρμαδούρο, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Πολιτικής Κώστας Αδαμίδης, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Βορείου Αιγαίου Γιώργο Ζαχάρωφ, τους Αντιδημάρχους Λήμνου Νίκο Μοσχάκη, Σαράντη Πανταζή και τον πρόεδρο του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου Νίκο Μαρινάκη. Μαζί στις συναντήσεις ήταν και οι υπεύθυνοι του τμήματος χάντμπολ της ΑΕ Λήμνου Κατερίνα Πετρίδου και Γιώργος Παρούσης.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 17/4: Ελλάδα-Ισραήλ (17.00), Τελετή Έναρξης (19.00), Πορτογαλία-Γαλλία (20.30). Σάββατο 18/4: Πορτογαλία-Ελλάδα (17.30), Γαλλία-Ισραήλ (20.30). Κυριακή 19/4/2015: Ισραήλ-Πορτογαλία (14.30), Γαλλία-Ελλάδα (18.00).

Τους αγώνες διοργανώνει η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου, του Δήμου Λήμνου, του ΟΕΠΑ του Δήμου Λήμνου και της ΑΕ Λήμνου.


syshandball2.jpgsyshandball.jpg


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png