20 Ιουλίου 2019
Εορτασμός Θεοφανίων και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δήμο Λήμνου Εκτύπωση
Με ευλάβεια και κατάνυξη εορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνια στη Λήμνο. Στη Μύρινα, μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού στον Ι.Μ. Ναό της Αγίας Τριάδας, ακολούθησε η τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στο παλιό λιμάνι, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιεροθέου, παρουσία των αυτοδιοικητικών αρχών, της στρατιωτικής ηγεσίας, των σωμάτων ασφαλείας, κατοίκων του Δήμου καθώς και επισκεπτών.
Το σταυρό έπιασε ο κ. Πάρης Γλίτζος. 
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Θεοφανίων, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτική Αρχής, με τις ευλογίες του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεου.
Ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους η νέα χρονιά να είναι τρισευλογημένη.
Ευχές προς όλους έδωσε και ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης. Το φλουρί κέρδισε η δημοτική σύμβουλος κ. Φωτεινή Ετμεκτσόγλου.
Παρόντες στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν μεταξύ άλλων ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο βουλευτής Λέσβου κ. Παύλος Βογιατζής, ο έπαρχος κ. Βαγγέλης Γιαρμαδούρος, οι αντιδήμαρχοι κ. Νίκος Μοσχάκης και Σαράντης Πανταζής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Μαυροθαλασσίτης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, η τοπική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας κ. Αδαμαντία Γαροφαλ
λίδου Παπούλκα.

sam_1486.jpgsam_1494.jpgsam_1499.jpg
sam_1514.jpg

communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png