Κυριακή 21 Ιουλίου 2019
Προσφορά δωροεπιταγών της ΑΒ Βασιλόπουλος στον ΟΚΠΑ του Δήμου Λήμνου για διανομή σε οικονομικά ασθεν Εκτύπωση

   Δωροεπιταγές συνολικού ύψους 817 ευρώ, που θα διανείμει ο Δήμος Λήμνου μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, παρέδωσαν σήμερα στο Δήμαρχο Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη και την Πρόεδρο του ΟΚΠΑ κ. Μαγδαληνή Τούφου, ο Διευθυντής του καταστήματος «ΑΒ Βασιλόπουλος» κ. Παναγιώτης Μαρκόπουλος και η  κ. Ελένη Ρούφου Παπάμαλη.
  Ο Δήμαρχος και η Πρόεδρος του ΟΚΠΑ ευχαρίστησαν την «ΑΒ Βασιλόπουλος» για τη στήριξη που προσφέρει στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, ενώ τα στελέχη της εταιρείας διαβεβαίωσαν ότι οι δράσεις θα συνεχιστούν και το 2015.
   Πρόκειται για μία πανελλαδική πρωτοβουλία της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας. Οι δωροεπιταγές διανέμονται σε οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας, οι οποίοι επιλέγονται βάσει κοινωνικών και εισοδηματικών κριτηρίων.
  Αυτές τις ημέρες διανέμονται δωροεπιταγές αξίας 1.500 ευρώ της ΑΒ Βασιλόπουλος από τον ΟΚΠΑ, οι οποίες είχαν παραληφθεί το φθινόπωρο.
   Επίσης, στο πλαίσιο των δράσεων αυτών, συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας στα τα καλάθια του «Μπορούμε» που βρίσκονται στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, προσφορά των πελατών του καταστήματος. Τα τρόφιμα αυτά διανέμει επίσης ο ΟΚΠΑ, σε συνεργασία με τους κοινωνικούς φορείς του νησιού.
 Τέλος, σε συνεργασία με τη δράση «Μπορούμε» και τα ΑΒ Βασιλόπουλος, άπορες οικογένειες θα παραλάβουν «χριστουγεννιάτικο κουτί» με τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι.


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png