Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019
2ο Γύρος Πόλης Μύρινας «Myrina Night Cityrun 2014» Εκτύπωση

afisa.jpgΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Εκπαίδευσης, Δια βίου Μάθησης και Αθλητισμού» του Δήμου Λήμνου, σε συνεργασία με το τμήμα Στίβου της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου ΑΕΛ, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου – «Κοινωνικό Σχολείο» και υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Λέσβου, προκηρύσσουν τον 2ο Γύρο Πόλης Μύρινας με την ονομασία MYRINA NIGHT CITYRUN 2014”, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:00μ.μ.. Πρόκειται για έναν νυχτερινό αγώνα που θα διεξαχθεί μέσα σε αστικό τοπίο, κεντρικούς δρόμους, πλατείες, όσο και στη παραλιακή ζώνη, ενώ διαπερνά και τα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 19:00 μ.μ. για όλες τις κατηγορίες στο Ρολόι στο παλιό λιμάνι και ο τερματισμός θα γίνει στο Δημαρχείο Λήμνου.

Στους Αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες των σωματείων Στίβου του Νομού Λέσβου. Τα σωματεία έχουν δικαίωμα να δηλώσουν απεριόριστο αριθμό αθλητών/τριών. Όλοι οι αθλητές/τριες έχουν δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ στο αγώνισμα της κατηγορίας τους.

Στις κατηγορίες των Μίνι και ΑΜΕΑ δίνεται η ευχέρεια στους γονείς ή κηδεμόνες να συνοδεύσουν τα πολύ μικρά παιδιά στον αγώνα όπως επίσης και για όσους επιθυμούν να κάνουν την διαδρομή περπατώντας.

Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν και ανεξάρτητοι αθλητές/τριες, μαθητές/τριες,

Οι αθλητές/τριες θα πρέπει απαραίτητα να παρουσιαστούν στον χώρο κλήσης (Δημαρχείο) με το αθλητικό τους δελτίο ή αστυνομική ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό της ηλικίας τους.

Για τους ανήλικους αθλητές/τριες (κάτω των 18 ετών), εάν συμμετέχουν με το σχολείο τους, η απόδειξη της ηλικίας τους θα γίνεται με συγκεντρωτική κατάσταση από το σχολείο τους με υπογραφή από τον Διευθυντή. Σε διαφορετική περίπτωση απαιτείται συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης από τον κηδεμόνα (συνοδεύει την Δήλωση συμμετοχής).

Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών/τριων θα παραλαμβάνονται από τις σχολικές μονάδες, από την ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΕΠΑ dlimnou.oepa@gmail.com, από το fb: Στίβος Α.Ε. Λήμνος  και  θα παραδίδονται έως και 45 λεπτά (18:15) πριν την έναρξη του αγώνα στην γραμματεία του αγώνα που θα λειτουργεί από τις 17:00 στον χώρο του Δημαρχείου.

Συνημμένα αποστέλλουμε την Προκήρυξη του αγώνα, τα έντυπα δήλωσης συμμετοχής και τις διαδρομές του αγώνα ανά κατηγορία.

            Aναβολή ή ματαίωση του αγώνα θα γίνει μόνο σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών με έγκαιρη προειδοποίηση σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο μετά την προκήρυξή του και πριν την έναρξη του.

Η Οργανωτική Επιτροπή καλεί όσους επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία κατά τη διάρκεια του αγώνα, να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 22540 – 24011, γραφείο Ο.Ε.Π.Α. Δήμου Λήμνου.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΧΑΡΤΕΣ

 

 


communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png