Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019
Συνάντηση εργασίας με αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Αυστραλίας Εκτύπωση
12/11/2014
Συνάντηση εργασίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την Μάχη της Καλλίπολης τον Απρίλιο του 2015, είχε σήμερα, Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, ο δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης με αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Αυστραλίας, η οποία πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες επίσκεψη στη Λήμνο. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος κ. Σαράντης Πανταζής και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λήμνου, κ. Παναγιώτης Μαυροθαλασσίτης. 
Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τον Αμυντικό Ακόλουθο της Αυστραλίας στη Νότια Ευρώπη (Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα), πλοίαρχο κ. Ρέι Λεγγάτ, τον Στρατιωτικό Ακόλουθο της Αυστραλίας στην Τουρκία, πλοίαρχο κ. Simon Ottaviano, την Πρόξενο της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κ. Σου Μπέρτζες και την Διευθύντρια του Προξενικού Τμήματος της Πρεσβείας της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κ. Μαρία Βασιλείου.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα όπως ο συντονισμός, η διαμόρφωση του προγράμματος των εκδηλώσεων και η υποδοχή των επισκεπτών που θα έρθουν στη Λήμνο κατά τις ημέρες του εορτασμού.communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png