Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019
Μηχανισμοί αυτόνομης πρόσβασης για ΑΜΕΑ με προβλήματα κινητικότητας σε παραλίες της Λήμνου Εκτύπωση
08.07.2014

Εχθές Δευτέρα 07 Ιουλίου 2014, τοποθετήθηκε μηχανισμός αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για  ΑΜΕΑ με προβλήματα κινητικότητας, στον Ρωμέικο Γιαλό, ενώ σήμερα θα ολοκληρωθεί και η τοποθέτηση του ίδιου μηχανισμού στην παραλία του Εβγάτη.

amea.jpgΤο έργο «Υποδομές Προσβασιμότητας σε περιοχές παρέμβασης», περιλαμβάνει ράμπες πρόσβασης στη θάλασσα με ειδικό κάθισμα, καθώς και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ∆ιασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα – Κύπρος 2007-2013».

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, δήλωσε «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που αυτό το έργο υλοποιείται τώρα και θα προλάβουν και αυτό το Καλοκαίρι, να το χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι που το χρειάζονται. Είναι υποχρέωση μας, απέναντι στους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια ισότιμης πρόσβασης τους παντού. Άλλωστε τα οφέλη από αυτό το έργο είναι πολλαπλά, αφού αναβαθμίζει παράλληλα και το επίπεδο της Λήμνου ως ποιοτικού τουριστικού προορισμού.»

communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png