Τρίτη 23 Ιουλίου 2019
Ενημέρωση / Ανακοινώσεις
Φίλτρο: Εμφάνιση #:
Ανοικτή πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση για το Εθνικό Κτηματολόγιο Εκτύπωση

Ενόψει της ολοκλήρωσης του Κτηματολογίου στη Λήμνο, το Ελληνικό Κτηματολόγιο, ο Δήμος Λήμνου και το Τεχνικό Επιμελητήριο Βορειοανατολικού Αιγαίου σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα» τη Δευτέρα 22 Ιουλίου και ώρα 17:30.

ΕΛΓΑ: Δήλωση ζημιών από άγρια κουνέλια σε αμπελοκαλλιέργειες Εκτύπωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μεγάλη απώλεια νερού στην επαρχιακή οδό Μύρινας-Θέρμων Εκτύπωση

        To τελευταίο διάστημα έχει παρουσιασθεί μεγάλη απώλεια νερού που εστιάζεται στην περιοχή της επαρχιακής οδού Μύρινας – Θέρμων, από το κατάστημα ΕΥΡΩΑΓΟΡΑ μέχρι  τη στροφή των Θέρμων.

        Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες κατοικιών – καταστημάτων που οι ιδιοκτησίες τους  βρίσκονται κατά μήκος του επαρχιακού δρόμου, να ελέγξουν τις παροχές τους για τυχόν διαρροή νερού.

Διακοπή υδροδότησης σε περιοχή της Μύρινας Εκτύπωση

ΔΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 

ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

 

 

 

TMHMA ΥΔΡΕΥΣΗΣ

 

 

 

             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

             Σας γνωρίζουμε ότι λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου αύριο, Τετάρτη 10 Ιουλίου, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή Αμυγδαλιές στη Μύρινα από τις 08:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ.

            Ζητούμε την κατανόηση των δημοτών μας.

Πρόγραμμα Βουλευτικών Εκλογών 7ης Ιουλίου Εκτύπωση
Πρόγραμμα εκλογών 7ης Ιουλίου 2019
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας μπροστά από το Παπουτσίδειο λόγω επισκευαστικών εργασιών Εκτύπωση

Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
& ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω εργασιών επισκευής της πρόσοψης του Παπουτσίδειου κτιρίου στην πλατεία Υψιπύλης, από σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου και μέχρι τις 18 Ιουλίου δεν θα είναι δυνατή η διέλευση των οχημάτων μπροστά από το κτίριο, ενώ και οι πεζοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν διέρχονται από το σημείο.
Ζητούμε την κατανόησή των δημοτών και επισκεπτών μας.

Βουλευτικές εκλογές 7ης Ιουλίου 2019 - Εκλογικά Τμήματα Εκτύπωση
Βουλευτικές εκλογές 7ης Ιουλίου 2019 - Εκλογικά Τμήματα
Πρόσκληση για τον "Καθορισμό τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο" Εκτύπωση
Πρόσκληση σε κοινή σύσκεψη για τον "Καθορισμό τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων πολιτικών κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους"
Υποχρεωτικός ο καθαρισμός των οικοπέδων από ξηρά χόρτα Εκτύπωση

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

          

Ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες ή εκμεταλλευτές οικοπέδων που βρίσκονται μέσα σε κατοικημένες περιοχές, να προβούν στον καθαρισμό της ιδιοκτησίας τους από τα ξηρά χόρτα, για αποφυγή πυρκαγιών.

          Στους παραπάνω χώρους απαγορεύεται το άναμμα φωτιάς κατά το χρονικό διάστημα από 1η Μαϊου μέχρι 31η Οκτωβρίου.

          Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα παραπάνω, οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 4/87 Πυρ/κής διάταξης σε συνδυασμό με το άρθρο 433 του Ποινικού Κώδικά.

Θα ακολουθήσει έλεγχος από τον Δήμο και την Πυροσβεστική. 
Αποτελέσματα κοινοτικών εκλογών 2019 για τον Δήμο Λήμνου - Απόφαση επικύρωσης Εκτύπωση
Απόφαση Πολυμελούς Πρωτοδικείου Μυτιλήνης για την επικύρωση των αποτελεσμάτων των κοινοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου και την ανακήρυξη των συνδυασμών καθώς και των επιτυχόντων και των αναπληρωματικών συμβούλων και προέδρων κοινότητας του Δήμου Λήμνου της Περιφέρειας του Πρωτοδικείου Μυτιλήνης  
Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών 2019 για τον Δήμο Λήμνου - Αποφάση επικύρωσης Εκτύπωση
Απόφαση Πολυμελούς Πρωτοδικείου Μυτιλήνης για την επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχικών και επαναληπτικών Δημοτικών Εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 και της 2ας Ιουνίου 2019 και ανακήρυξης των επιτυχόντων και επιλαχόντων συνδυασμών, του εκλεγέντα δημάρχου και των τακτικών και αναπληρωματικών από κάθε συνδυασμό δημοτικών συμβούλων του Δήμου Λήμνου της Περιφέρειας του Πρωτοδικείου Μυτιλήνης
Πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων - Ιούνιος 2019 Εκτύπωση
ioun2019.png

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019: ‘‘ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ’’ από το Ωδείο Λήμνου στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα, ώρα 20:00. Είσοδος ελεύθερη.

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019: ‘‘ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ’’ από τον «Γ.Α.Σ. Μύρινας» στην άνω αυλή του Γυμνασίου Μύρινας, ώρα 19:30. Είσοδος ελεύθερη.

Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Ιουνίου 2019: ‘‘ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΠΟΥ ΒΕΛΑΖΕΙ’’ – θεατρική παράσταση από τον «Μ.Ε.Α.Σ. Λήμνου» στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα, ώρα 20:30. Γενική είσοδος 7€ - προπώληση 5€ (Βιβλιοπωλείο Κύβος).

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019: ‘‘ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ’’ από το «ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ» στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα, ώρα  20:00. Είσοδος ελεύθερη.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019: ‘‘ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ – ΜΠΑΛΕΤΟ’’  από τον «Γ.Α.Σ. ΜΥΡΙΝΑΣ» στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα, ώρα  20:00. Είσοδος ελεύθερη.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019: ‘‘MAKE MUSIC DAY - ΕΤΗΣΙΑ ΘΕΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ’’  από το ΛΗΜΝΙΑΚΟ ΩΔΕΙΟ στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα, ώρα 19:30. Είσοδος ελεύθερη.

 Σάββατο 22 Ιουνίου 2019: ‘‘ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ’’ - μουσική παράσταση  από την «Παιδική χορωδία Δήμου Λήμνου» στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα, ώρα 20:30. Είσοδος ελεύθερη.

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019: ‘‘ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (παραδοσιακοί χοροί, μπαλέτο, αθλήματα πολεμικών τεχνών κ.α.)’’ από τον «Πολιτιστικό Σύλλογο Μούδρου ‘‘Π. ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ’’», στο Ανοιχτό Θέατρο του Μούδρου, ώρα 20:00. Είσοδος ελεύθερη.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019: ‘‘ΚΑΚΑΝOΙ 2019’’ από τον «Γ.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΜΟΥΔΡΟΥ» στο λιμάνι του Μούδρου (θέση Αερολιμένα), ώρα 20:00.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019: ‘‘ΚΑΚΑΝOΥΡΕΣ 2019’’από την «Τ.Κ. ΠΛΑΤΕΩΣ» στο παρκινγκ του Πλατύ, ώρα 20:00.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019: ‘‘ΚΑΚΑΝOΥΡΕΣ 2019’’ από τον «ΠΟΛ. ΣΥΛ. ΛΙΒΑΔΟΧΩΡΙΟΥ ‘ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ’» κοντά στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Λιβαδοχωρίου, ώρα 20:00.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019: ‘‘ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΕΘΙΜΟΥ ΄΄ΚΛΗΔΟΝΑ΄΄’’ από τον «ΠΟΛ. ΑΘΛ. ΟΜΙΛΟ ΡΕΠΑΝΙΔΙΟΥ», στην πλατεία του Ρεπανιδίου ώρα 20:00.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019: ‘‘ΚΑΚΑΝOΙ 2019’’ από τον «ΠΟΛ. ΑΘΛ. ΣΥΛ. ΚΟΝΤΙΑ» στην περιοχή απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο Κοντιά ΄΄Πηγάδι Αχιλά΄΄, ώρα 19:00.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019: ‘‘ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ’’ – μιούζικαλ από τους μαθητές της Α΄& Β΄ τάξης Λυκείου Μούδρου, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σχολείου, ώρα 20:00. Είσοδος ελεύθερη.

Τετάρτη 26 & Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019: ‘‘ΘΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ’’ – θεατρική παράσταση από τον «Μ.Ε.Α.Σ. Λήμνου» στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα, ώρα 21:00. Γενική είσοδος 7€ - προπώληση 5€ (Βιβλιοπωλείο Κύβος).

 Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥ από το «ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΛΗΜΝΟΥ» στο Ανοιχτό Θέατρο του Μούδρου, ώρα 19:00. Είσοδος ελεύθερη.

Παρασκευή 28 Ιουνίου – Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019: «REGATTA ΦΙΛΙΑΣ 2019»

                          ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:

·         ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΠΑΛΑΙΟ ΛΙΜΑΝΙ

-          Άφιξη σκαφών

·         ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

-          Γιορτή καλωσορίσματος

 

·         ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ

-          Παράκτιος αγώνας μπροστά από τα Ρηχά Νερά και αμέσως μετά δεύτερος αγώνας για Άγιο Ευστράτιο

 

·         ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ– ΛΙΜΑΝΙ ΜΟΥΔΡΟΥ

-          Άφιξη σκαφών και απονομή κυπέλλων

-          Συναυλία από το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου και παραδοσιακοί χοροί από το παιδικό τμήμα και το τμήμα ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου Μούδρου

 

·         ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ– ΛΙΜΑΝΙ ΜΟΥΔΡΟΥ

 

-          Εκκίνηση αγώνα από το Μούδρο έως τα διεθνή ύδατα έξω από την Τένεδο

 

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019: ‘‘ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ : ΠΑΛΛΗΜΝΙΑΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ’’ του Θ. Μπελίτσου από τον «Σύλλογο Φίλων της Παλιάς Μητρόπολης» σε συνεργασία με το Παλλημνιακό Ταμείο στο Αγρόκτημα «Μητρόπολις», ώρα 21:00.

 

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019: ‘‘ΣΥΝΑΥΛΙΑ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ’’ από τη Μικτή Ορχήστρα, την Παιδική Χορωδία και τη Χορωδία Ενηλίκων του Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου στο Ανοιχτό Θέατρο του Μούδρου, ώρα 20:00. Είσοδος ελεύθερη.

 

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019: ‘‘ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ’’ από τον  «Θίασο Σκιές & Γέλια», στο Γυμνάσιο Μύρινας, ώρα 21:00. Είσοδος 5€.


"Κατεβάστε" εδώ το πρόγραμμα σε μορφή pdf

 

Καλοκαιρινά παιδικά τμήματα στο Κέντρο Κοινότητας Εκτύπωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

kalokptmi19.png
Εγγραφές-επανεγγραφές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Εκτύπωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΛΓΑ: Δήλωση ζημιών από άγρια κουνέλια σε καλλιέργειες βρώσιμων οσπρίων Εκτύπωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Υποβολή αιτήσεων χορήγησης άδειας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων κλπ σε κοινόχρηστους χώρους Εκτύπωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 26ης ΜΑΪΟΥ 2019 Εκτύπωση
Διευκρινίζεται ότι πρόκειται για πρόχειρη κατάσταση και όχι για δικαστική πράξη ή απόφαση και συνεπώς δεν ξεκινάει καμία προθεσμία.
Η επίσημη ανακήρυξη των επιτυχόντων - επιλαχόντων θα γίνει από το Πρωτοδικείο αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία του β' γύρου των εκλογών και θα γίνουν ξανά οι σχετικές αναρτήσεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 26ης ΜΑΪΟΥ 2019
Πρόγραμμα επαναληπτικών περιφερειακών εκλογών 2ας Ιουνίου Εκτύπωση
Πρόγραμμα επαναληπτικών περιφερειακών εκλογών 2ας Ιουνίου
Πρόγραμμα επαναληπτικών δημοτικών εκλογών 2ας Ιουνίου Εκτύπωση
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2ΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2019
Σημεία εξυπηρέτησης και ενημέρωσης για τις εκλογές Εκτύπωση

Σας ενημερώνουμε ότι, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 26ης Μαΐου 2019, καθώς και των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών της 2ας Ιουνίου 2019, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαΐου, καθώς και το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουνίου θα λειτουργούν τα δημοτικά καταστήματα στις Δημοτικές Ενότητες Ατσικής, Νέας Κούταλης, Μούδρου, καθώς και το Δημοτολόγιο Μύρινας (στο παλιό λιμάνι, δίπλα στο πρακτορείο Ατζαμή), με σκοπό την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, καθώς και των εκλογέων.

Ωράριο λειτουργίας υπηρεσιών:

1. Σάββατο 25/5/19 από 08:00 έως 18:00
2. Κυριακή 26/05/19 από 07:00 έως 19:00
3. Σάββατο 01/06/19 από 08:00 έως 18:00
4. Κυριακή 02/06/19 από 07:00 έως 19:00

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:
Δημοτολόγιο Μύρινας: 2254350020
Δημοτική Ενότητα Ατσικής: 2254350612, 2254350618
Δημοτική Ενότητα Νέας Κούταλης (Κοντιάς): 2254350516, 2254350517
Δημοτική Ενότητα Μούδρου: 2254350701, 2254350702

Κλείσιμο οδού λόγω εργασιών σύνδεσης στο δίκτυο αποχέτευσης Εκτύπωση

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω εργασιών συνδέσεων στο δίκτυο αποχέτευσης, η οδός Αχαιών θα είναι κλειστή στην κυκλοφορία των οχημάτων από σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου και μέχρι αύριο Σάββατο 25 Μαΐου στις 08:00 π.μ.

Ζητούμε από τους οδηγούς την κατανόησή τους.

Ανακοίνωση κλήρωσης επιλογής μελών επιτροπής Εκτύπωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εκλογές- Μάιος 2019: Εκλογικά τμήματα Δήμου Λήμνου Εκτύπωση
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΪΟΥ 2019 - ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Απόφαση Δημάρχου αριθ. 87/2019 περί ορισμού Αντιδημάρχου στη Δ.Ε. Μούδρου Εκτύπωση
Απόφαση Δημάρχου αριθ. 87/2019
Σε πλήρη λειτουργία όλοι οι σταθμοί του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων Εκτύπωση

           Ενημερώνουμε τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας ότι όλοι οι σταθμοί του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων του Δήμου μας είναι πλέον σε πλήρη λειτουργία, μετά την επιδιόρθωση των βλαβών που σημειώθηκαν πρόσφατα.

          Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να κάνουν χρήση των ποδηλάτων σε όλους τους σταθμούς, επωφελούμενοι από τον πιο βολικό, υγιή, οικονομικό και περιβαλλοντικά φιλικό τρόπο μετακίνησης.

          Ευχόμαστε σε όλους καλές βόλτες!

Δίωρη διακοπή υδροδότησης στην Τ.Κ. Θάνους την Τρίτη 21 Μαΐου 2019 Εκτύπωση
Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Θάνους , θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην βόρεια περιοχή του οικισμού αύριο Τρίτη 21 Μαϊου και από ώρα 08.30΄ π.μ. μέχρι 10.30΄ π.μ. 
Ζητούμε την κατανόηση των δημοτών μας.
Εγγραφές-επανεγγραφές νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς για το έτος 2019-2020 Εκτύπωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ενόψει της διαμόρφωσης του πολιτιστικού προγράμματος Εκτύπωση
Ενόψει των πολιτιστικών εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού, ο Οργανισμός Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου προσκαλεί πολιτιστικούς συλλόγους και λοιπούς φορείς πολιτισμού του Δήμου μας να καταθέσουν τις προτάσεις τους κοστολογημένες, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τις προτάσεις τους στο e-mail: dlimnou.oepa@gmail.com ή στο φαξ 22540-24011.
Ανακηρύξεις συνδυασμών Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Δήμου Λήμνου και Κοινοτήτων Δήμου Λήμνου Εκτύπωση
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Πρόσκληση Δημάρχου για τον καθορισμό χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο Εκτύπωση

Πρόσκληση Δημάρχου με θέμα: «ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ στους ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ καθώς και άλλων λεπτομερειών». 

 
Προσκλήσεις (1 στοιχείο)
Αποφάσεις Πρακτικά Επιτροπών (4 στοιχεία)
Προκηρύξεις (365 στοιχεία)
Δελτία Τύπου (589 στοιχεία)
 

communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png